Elimi Bırakma 40.bölüm 2.fragmanı: Başı beladan kurtulmuyor! Şimdi de...

Elimi Bırakma 39.son bölümde; Azra'nın her ne kadar babasının canına kıyan kişinin kimliğini tespit edemediği için yüreği sızlasa da Cenk'le hayatlarını birleştirip yuva kuracağın için ayakları yerden kesilmektedir. Elimi Bırakma son bölümde; Acılar içinde kıvranan Sumru, Azra'nın mutluluğuna gölge düşürmek için bir kez daha kolları sıvayıp tehlikeli plan hazırladığına girişti. Elimi Bırakma 40.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 12.05.2019 18:34 GÜNCELLEME 12.05.2019 18:34

TRT1 ekranlarında 5 Mayıs Pazar tarihinde yayınlanan Elimi Bırakma 39.son bölümde; Her türlü engele ve zorluğa rağmen birbirine sıkı sıkıya kenetlenerek beraberliklerini kesintisiz sürdüren Azra-Cenk ikilisinin çok uzun bir zaman boyunca hayalini kurdukları o gün gelip nihayet gelip çattı. Elimi Bırakma son bölümde; Bir ömür boyu mutluluğun ve huzurun asla eksik olmadığı sıcacık yuva kurmak arzusu içerisinde olan Azra ve Cenk, dünya evine girme kararını erkene çekmeleriyle beraber hız kesmeden evlilik hazırlıklarına kalkıştı. Bu evlilik hazırlığı sürecinde de Feride'nin devreye girerek ikna edici ve destekleyici konuşmaları sayesinde Serap da araları limoni olan Azra'ya karşı ördüğü duvarları tek tek ortadan kaldırarak yakınlık kurmaya başlarken, Cenk de annesinin sevdiği kadınla buzları eritmesi üzerine büyük bir sevinç yaşadı. Diğer taraftan kızı Cansu'nun ellerinden kayıp gitmesinden korkan ve onu kaybetme tehlikesiyle boğuşan Sumru tarifsiz bir acı yaşarken, Azra'nın hazmedemediği mutluluğunu elinden almak için elinden geleni ardına koymamasının üzerine Elimi Bırakma 40.bölüm fragmanı bekleniyor. Burhan, sırlarla dolu kitabın arka kapağına yerleştirilen ses kaydının alındığını fark etmesiyle büyük bir korku ve paniğe kapılırken, Cansu ise babasının ses kaydının bulunduğu dosyayı dinlenmesiyle neye uğradığını şaşırmasının akabinde Elimi Bırakma 40.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ELİMİ BIRAKMA 40.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

TRT 1 ekranlarında geniş yelpazede izleyici kitlesinin beğenerek takip ettiği dizi projesi Elimi Bırakma 40.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

ELİMİ BIRAKMA 40.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 40.bölümüyle 12 Mayıs Pazar günü TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elimi Bırakma son bölümde; Azra ve Cenk’i tatlı bir düğün telaşı sarmışken, Feride Azra’yı bohça alışverişine çıkarmak ister. Ailenin bütün kadınlarının katıldığı bu alışverişte istikamet Kapalıçarşı’dır.

Bu sırada Azra’ya hazırlayacağı sürpriz için Cansu’dan yardım isteyen Cenk, hiç ummadığı bir durum ile karşılaşacaktır.

Öte yandan Burhan’la ilgili şüpheleri artan Azmi Mesut’a yaklaşır. Azmi ve Mesut Burhan’la ilgili bir ipucuna ulaşabilecekler midir?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış