CHP'ye 100 bin TL bağışlayan Murat Boz 170 TL'nin peşine düştü!

Ekrem İmamoğlu'na yaptığı bağış ile gündeme gelen ve takipçilerinden olumsuz yorumlar alan ünlü şarkıcı Murat Boz, Aslı Enver ile birlikte Zorlu Center'da 3 saatlik alışverişin ardından yaptığı hareketle valeleri şaşkına uğrattı.

CHP'ye 100 bin TL bağışlayan Murat Boz 170 TL'nin peşine düştü!
CHP'ye 100 bin TL bağışlayan Murat Boz 170 TL'nin peşine düştü!
GİRİŞ 11.06.2019 09:00 GÜNCELLEME 11.06.2019 10:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son dönemde CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı Ekrem İmamoğlu'na yaptığı 100 bin TL'lik bağış ile gündeme gelen Murat Boz gitti alışveriş merkezinde valeleri şaşkına uğrattı.

 

 

Murat Boz, çıkışta valeye 30 TL'lik park ücreti yerine 200 TL verdi. Aslı Enver'in yanında para üstü isteyemeyen Boz, bir milyon TL'lik Mercedes cipiyle oradan ayrıldı. Ancak 200 TL'yi alan valenin mutluluğu kısa sürdü.

"170 TL'Yİ ALMAYA GELECEĞİM"

 

 

Murat Boz'un, vale şirketini arayarak 170 TL'lik para üstünü istediği ortaya çıktı. Pop yıldızı, ''Trafikte geri dönemeyeceğim. Kalan 170 TL'yi daha sonra gelip alırım.'' dedi.

CHP'YE 100 BİN TL'LİK BAĞIŞ YAPMIŞTI

Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran İBB seçimleri için yaptığı kampanyada ünlü şarkıcı Murat Boz’un 100 bin TL’lik bağışta bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu bağışın doğruluğunu teyit etti ve Murat Boz'dan onay alınarak haberin paylaşılmasına izin verdi.

 

YORUMLAR 4
  • Salih 4 yıl önce Şikayet Et
    Vale sahibide 170liraya mi kalmis,getir para üstünü alan alir almayan almaz,oda ticaret erbabina yakismayan bir hareket.
    Cevapla
  • Vatandaş 34 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçılık başka bunlar gerçek sanatçıların ayakkabısından düşen toz olamazlar. Bunlar mevsimlik önce alevleniyorlar sonra bir bakmışsın kül olmuş....
    Cevapla
  • Talat Dinçer 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar shovman hep tribüne oynarlar.Bunlara boya sanatçı deniyor ki.
    Cevapla
  • misafir sanatci 4 yıl önce Şikayet Et
    eee chp ye para lazim , bagis lazim.. :))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!