Fahriye Evcen & Burak Özçivit söyleyecek söz bırakmadı! Nokta atışı...

Magazin camiasının en revaçta çiftlerinden Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, evliliklerinin ikinci yıl dönümünü sosyal medya platformundan duygu dolu sözler ve romantik bir fotoğraf eşliğinde kutladılar. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in aşklarını bir kez daha ilan ettikleri gönderisi beğeni bombardımanına çok kısa zaman içerisinde bir milyonu geçti.

Fahriye Evcen & Burak Özçivit söyleyecek söz bırakmadı! Nokta atışı...
Fahriye Evcen & Burak Özçivit söyleyecek söz bırakmadı! Nokta atışı...
GİRİŞ 01.07.2019 23:56 GÜNCELLEME 01.07.2019 23:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ünlü çiftler arasında en beğenilen ve birbirine yakıştırılan isimleri arasında yer alan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, sosyal mecra aracılığıyla evliliklerinin ikinci yıl dönümünü kutlamaları büyük ses getirdi. 29 Haziran 2017 tarihinde görkemli bir düğün töreniyle bir ömür boyu beraberliğe evet diyen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, kişisel Instagram hesabı üzerinden etkileyici sözler ve en özel fotoğraflarıyla birbirine karşı hissettikleri duyguları yeniden gözler önüne serdi. 

 

 

Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödüllü açtıran Arda Ayten kimdir?

Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen'le evlilik fotoğraflarından unutulmaz kareleri paylaşıp hemen altına sonsuz birlikteliğe adım attıkları tarihi ve evliliklerinin yıl dönüm tarihi notunu düşmesi üzerine takipçilerinin yoğun bir ilgisiyle karşılaştı.

 

 

Fahriye Evcen ise sosyal platform üzerinden tıpkı eşi Burak Özçivit gibi en mutlu günlerinden bir kare paylaşıp altına “Bakışların hep kalbime aksın böyle.. Seni seviyorum” şeklinde duygusal&romantik sözlere yer vererek evlilik yıl dönümünü kutladıktan sonra beğeni ve yorumların ardı arkası kesilmedi.

2019 Nisan ayında ortak bir kararla Karan ismini verdikleri bebeğini kucağına alan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in ayrı ayrı paylaştıkları evlilik yıl dönümü gönderisi çok kısa bir süre içinde bir milyonu geçerek yeni bir rekora daha imza attılar.

burak özçivit evlilik yıl dönümü kutlamasıFahriye Evcen evlilik yıl dönümü kutlaması

YORUMLAR 2
  • zaza 12 4 yıl önce Şikayet Et
    uzun sürmez
    Cevapla
  • Busenaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Guzel bi cift oglunun resminide godterseler artik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var