Özcan Deniz konserine akın eden kadınlar ortalığı resmen birbirine kattı!

Feyza Aktan'la aylar süren evliliğini noktalama kararı almasının akabinde çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Özcan Deniz'in konserinde daha önce görülmemiş bir izdiham yaşandı. Kadınların ağırlıklı olarak katılım gösterdiği konserde Özcan Deniz'in yoğun bir sevgi ve ilgi yağmuruna tutulması üzerine güvenlikler imdadına yetişerek ortamı kontrol altında tutmaya çalıştı.

Özcan Deniz konserine akın eden kadınlar ortalığı resmen birbirine kattı!
Özcan Deniz konserine akın eden kadınlar ortalığı resmen birbirine kattı!
GİRİŞ 02.07.2019 00:07 GÜNCELLEME 02.07.2019 00:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son olarak yayın maratonunu muhteşem bir finalle sonlandıran İstanbullu Gelin isimli dizi projesinde yer alan Özcan Deniz, Feyza Aktan'la gündeme bomba gibi düşen boşanma hamlesinin ardından sahne hayatına geri dönüş yaptı. Kıbrıs'ta bulunan lüks bir otelde konser veren Özcan Deniz, genellikle kadın olmak üzere kendisini dinlemek üzere gelen iki bin kişiye yakın hayranlarına şarkılarını seslendirdi. İstanbullu Gelin yapımındaki üstlendiği Faruk rolüyle gönülleri fetheden Özcan Deniz'i dinlemeye gelen kadınlar konser sırasında ünlü sanatçının zor anlar yaşamasına neden oldu.

 

 

Yıldız Tilbe yeniden farkını konuşturdu! Yatırım sorusuna verdiği yanıt...

Fahriye Evcen & Burak Özçivit rekora doymuyor! Beğeni bombardımanı...

 

 

Özcan Deniz'in konserinde bilhassa kadınların Özcan Deniz'e yoğun bir sevgi ve ilgi gösterip sahneye çıkmasının üzerine güvenlik ekibi devreye girerek izdihamın önüne geçmek için uğraş sarf etti. Uzun bir zamandır oyunculuk yapması nedeniyle sahnelerden uzak kalan Özcan Deniz, Kıbrıs'taki konserinden toplamda 800 bin TL kazanarak sahne ücreti rekoru kırdı.

Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödüllü açtıran Arda Ayten kimdir?

Büyük ses getiren konserin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, yönetmen ve oyuncu Özcan Deniz, on beş ay süresince evliliğine devam ettiği Feyza Aktan’la boşanmaları yönündeki sorulara yanıt vermedi.

“Keyfimiz yerinde, sahnelere konsantre oldum.” Şeklinde ifadelere yer veren Özcan Deniz, kadın dinleyicileri tarafından konser sırasında karşılaştığı izdihamdan ötürü asla rahatsızlık duymayarak “Bu ilgi beni çok mutlu etti.” diyerek hoşnutluğunu ortaya koydu.

özcan deniz kıbrıs konser

YORUMLAR 4
  • uğur 4 yıl önce Şikayet Et
    reziller!
    Cevapla
  • izmir hakkı kul 4 yıl önce Şikayet Et
    elin adamına sarılmak öpmek hayasızlıktır.hiçbir sanatçı normal aile kızı almamıştır.alsa zaten geçinemez sanatçı veya manken le evleniyorlar boşuna hayal kurmayın
    Cevapla
  • İsim 4 yıl önce Şikayet Et
    Haya olmadıkdan sonra normal
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Sevgilerin çeşitleri var. Her sevginin sınırı var. Allah cc sevgisinin sınırı sonu yok. Nikâh? Bu işin şakası olmaz. Allah cc buyurdu " Zinaya yaklaşmayın çünkü zina çok kötüdür ". Ne hale düştük Ya Rab cc.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor