Gündemi kasıp kavuran Yağmur Sarnıç kimdir? Elini kolunu bağlayan olay!

Eski milli futbolcu Emre Aşık hukuki yollara başvurarak altı yıllık eşi Yağmur Aşık'ın çocuklarına şiddet uyguladığı gerekçesiyle açmış olduğu velayet davasını kazandı. Yargının verdiği karar sonucunda çocuklarının polis ekipleriyle beraber alınmasının ardından büyük bir psikolojik travma yaşayan Yağmur Sarnıç kimdir? Çocuklarını babası Emre Aşık'a vermek istmeyip öfke nöbetine tutulan Yağmur Sarnıç kaç yaşındadır? İşte, hayatı...

Gündemi kasıp kavuran Yağmur Sarnıç kimdir? Elini kolunu bağlayan olay!
Gündemi kasıp kavuran Yağmur Sarnıç kimdir? Elini kolunu bağlayan olay!
GİRİŞ 03.07.2019 12:34 GÜNCELLEME 03.07.2019 12:34
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Emre Aşık, evliliğini noktalama sürecine girdiği altı yıllık eşi Yağmur Aşık'ın üç evladına birden şiddet/darp uyguladığı iddiasıyla gündeme damga vurmuştu. Emre Aşık'ın mahkemeye iddiasının doğrulanması için delil sunarak açtığı velayet davası sonucunda hakim tarafından alınan kararla birlikte çocukların annesinden alınıp babasına verilmesi hükme bağlandı. Yağmur Sarnıç ise yargısal sürecin sonuna gelindiğinde velayet davasını kaybetmesinin akabinde tamamen kontrolünü kaybedip feryat figan ortalığı birbirine kattı. Peki, çocuklarının evine gelen polis ekipleriyle birlikte alınması üzerine sinirlerine hakim olamayarak büyük bir krize sürüklenen Yağmur Sarnıç kimdir? Emre Aşık'ın evliliklerini sonlandırma aşamasında olan ve geçmişteki olaylarıyla da gündemde uzun bir süre konuşulan Yağmur Sarnıç kaç yaşındadır?

 

 

Survivor birincisi Yusuf Karakaya kimdir? 2019 Survivor kazanan & şampiyon

Acun Ilıcalı'nın açtığı tazminat davasını kaybeden Merve Büyüksaraç kimdir?

 

 

EMRE AŞIK'IN EŞİ YAĞMUR SARNIÇ KİMDİR?

Emre Aşık'la altı yıldır evli olan fakat son dönemlerde boşanma aşamasına kadar gelen Yağmur Aşık, 1993 tarihinde hayata gözlerini açmıştır.

Seda Akgül'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Çarpıcı Burak Özçivit yorumu...

Henüz genç yaşındayken eski milli futbolcu Emre Aşık’la dünya evine giren Yağmur Aşık’ın asıl mesleği iç mimarlıktır.

Magazin basınında yaşadığı tartışmalar ve ettiği kavgalarla adından sıklıkla söz ettiren Yağmur Aşık, 2012 senesinde Emre Aşık ile beraber hayatlarını birleştirmiştir.

2017 senesinde sokakta karşısına çıkan yaralı baykuşu veterinere götüren Yağmur Aşık, baykuşun ender rastlanan bir çeşit olması nedeniyle bakanlığa haber verilmesinin lazım geldiğini öğrenince veterinere saldırmasıyla bir dönem gündeme gelmişti.

Yağmur Aşık, ateşlenen çocuğunu hastaneye götürüp arabasını başhekimliğin önüne park etmek istemesinin akabinde kendisine karşı çıkan güvenlik görevlisiyle de tartışma yaşamış ve olay polis ekiplerinin devreye girmesiyle kapanmıştı.

Geçtiğimiz yıl eylül ayında yaşanan olayda da Yağmur Aşık, öne sürülen iddialar doğrultusunda feribot bekleme sırasında bulunuyorken saat 17.00'da yapılacak fotoğraf çekimine yetişmek adına Eceabat İskelesi'nde feribot kuyruğuna girmeden Çanakkale'ye gitmek istedi.

Görevlilerin bu söylediğini kabul etmemesinin ardından Yağmur Aşık iddiaya göre arabasından inip hakaret savurdu. Yine aynı iddiaya göre olay büyüyünce hem Emre Aşık hem de eşi Yağmur Aşık darp edildi.

yağmur sarnıç emre aşık

YORUMLAR 21
  • okuyucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Delil varmış şiddet uyguladığına dair. Şiddet uygularken düşünseydi keşke. Olan çocuklara oluyor. İnşallah babası daha iyi bakar. Annede tedavi olup tekrar çocuklarına kavuşabilir. Ölesiye kadar anne baba sonuçta. Emanete iyi davranmak hepimizin boynumuzun borcu. Öfke kontrolü yok birçok insanda malesef... Maddi manevi eğitim şart arkadaşlar
    Cevapla
  • null 4 yıl önce Şikayet Et
    15 yaşından küçük çocukları olan çiftlere anlaşma yoluna gitme zorunluluğu aksi halde boşanma yasağı getirilsin. Yazık şu çocuklara, nasıl bir yıkımdır bu onlar için.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    kadının psikolojik sorunları olmasa bu kadar kişiye saldırmaz kim bilir o çocuklar o evde ne çekiyordu.
    Cevapla
  • hakk 4 yıl önce Şikayet Et
    görünen o ki bu kadın herkese şiddet uygulayabilir. dolayısıyla çocukları bundan alınması daha mantıklı olur.
    Cevapla
  • ankaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    yazık anne o..kimse hiçbir şeyin iç yüzünü bilemez.. çocuklara da kadına da yazık..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!