Acun Ilıcalı karşısında yenilgiye uğrayan Merve Büyüksaraç normalde kimdir?

İleri sürdüğü çeşitli iddialar sonrası Acun Ilıcalı'nın hukuki yollara başvurmasıyla beraber hakkında açtığı tazminat davasını kaybeden Merve Büyüksaraç kimdir? Bir dönem Survivor Türkiye programında yarışan kişilerin aç kalmadığına ve orada yarışmacılara yemek verildiğine yönelik söylemlerde bulunan Merve Büyüksaraç aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, tescilli güzel Merve Büyüksaraç'ın merak edilen biyografisi...

Acun Ilıcalı karşısında yenilgiye uğrayan Merve Büyüksaraç normalde kimdir?
Acun Ilıcalı karşısında yenilgiye uğrayan Merve Büyüksaraç normalde kimdir?
GİRİŞ 09.07.2019 09:22 GÜNCELLEME 09.07.2019 09:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Türkiye isimli programa katılan manken ve model Merve Büyüksaraç, yarışmadan çıktıktan sonra gündeme bomba gibi düşen bir iddia ileri sürmüştü. Merve Büyüksaraç'ın Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Türkiye yarışması hakkında öne sürdüğü iddiaya göre; buraya katılan isimler aslında bilinenin aksine aç kalmıyor ve kendilerine yemek veriliyordu. O dönem Merve Büyüksaraç'ın ses getiren söylemlerinin ardından Acun Ilıcalı yargısal süreci başlatarak tazminat davasında bulunmuştu.

Survivor birincisi Yusuf Karakaya kimdir? 2019 Survivor kazanan & şampiyon

Seda Akgül'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Çarpıcı Burak Özçivit yorumu...

 

1 Temmuz Pazartesi tarihinde TV8 ekranlarına final bölümüyle gelen Survivor Türkiye yarışmasında ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Merve Büyüksaraç'a açmış olduğu tazminat davasını kazandığı ve buradan alacağı parayı ise hayır kurumuna bağışlayacağını duyurdu. Peki, Acun Ilıcalı'nın açtığı tazminat davasını kaybeden Merve Büyüksaraç kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Aleyna Tilki'nin konser alanına sığmayanlar sıra dışı çözüm önerisi buldu!

merve büyüksaraç kimdir

ACUN ILICALI'NIN AÇTIĞI DAVAYI KAYBEDEN MERVE BÜYÜKSARAÇ KİMDİR?

13 Haziran 1988 senesinde Ankara’da hayata gözlerini açmıştır. 2006 tarihinde yayınlanan Miss Türkiye yarışmasında birincilik ödülüne layık görülmüştür.

1.78 boya sahip olan Merve Büyüksaraç, TED Koleji'ni 2006 senesinde bitirmiştir.

Üniversite eğitimini 2011 tarihinde Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur.

Aynı zamanda ülkemizi Miss World yarışma programında da temsil eden Merve Büyüksaraç, 2007 senesinde Buzda Dans isimli yarışmada kendini göstermiştir.

2012 tarihinde Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri gerçekleştirilen Survivor Ünlüler & Gönüllüler yarışma programına katılarak ünlüler takımında performansını sergileme imkanı bulmuştur.

Survivor Yarışmasınden elenip ülkemize geri dönmesinin ardından gerek Acun Ilıcalı gerekse Acun Medya ekibine karşı yankı uyandıran açıklamalarda bulunarak gündemde uzun bir süre konuşulmuştur.

Survivor Türkiye yarışma programıyla ilgili çarpıcı iddialarla da gündeme geldikten sonra sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Merve Büyüksaraç’a tazminat davasında bulunmuştu.

Acun Ilıcalı dün akşam TV8 ekranlarında final bölümüyle izleyici karşısına geçen Survivor Türkiye Yunanistan programında Merve Büyüksaraç'a açmış olduğu davayı kazandığının altını çizerek, buradan elde edeceği 25 bin TL değerindeki parayı ise hayır kurumuna bağışlayacağını ifade etti.

merve büyüksaraç acun ılıcalı

YORUMLAR 1
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Tescilli guzel bumu hahaha
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...