Sen Anlat Karadeniz 3.sezon fragmanı: Tahir ağzının payını bir güzel veriyor

Yayın maratonuna atıldığı ilk bölümden beridir birbirinden vurucu olayların güçlü bir biçimde ATV ekranında aktarıldığı Sen Anlat Karadeniz 3.sezon yayın tarihi ve içerisinde şaşırtıcı sürprizlerin bulunduğu yeni sezon fragmanı seyircisiyle sonunda buluştu. Geçtiğimiz sezonda rol gereği kilit oyunculardan Vedat'ın yaşantısının artık son bulması ve kadroya taze kan getiren yeni oyuncularıyla bambaşka bir noktaya doğru evrilen Sen Anlat Karadeniz 3.sezonuyla ne zaman ekranlara geri dönecek? İşte, birden fazla gelişmenin yansıtıldığı ve önemli ipuçlarıyla birlikte paylaşılan yeni bölüm fragmanı!

GİRİŞ 05.09.2019 10:22 GÜNCELLEME 05.09.2019 10:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sen Anlat Karadeniz sezon finalinde, zorlu geçen hamilelik döneminde hayati tehlikeyle karşı karşıya gelen Nefes'in dayanılmaz acılar içerisinde olduğu yerde kıvranması ve feryat figan yardım çağrısında bulunması izleyici kitlesini derinden etkilemişti. Her geçen gün gerek kendi ailesine gerekse Kaleliler ailesine yaptığı kötülüklere bir yenisini ekleyen Genco'nun kantarın topuzunu yeniden aşıp Nefes'i esir tutmasının ardından gözler ATV ekranlarında seyircisinin nabzını yükselten sahneleriyle ilgi odağı haline gelen Sen Anlat Karadeniz 3.sezon fragmanına çevrildi.

Tahir'in de gösterdiği uzun uğraşlar sonucunda gerek canından çok sevdiği kadının gerekse kucağına almak sabırsızlık içerisinde geri sayıma başladığı bebeğinin nerede olduğunu tespit etmesi üzerine büyük bir imtihandan geçmesiyle beraber Sen Anlat Karadeniz 3.sezon (yeni sezon) ne zaman ATV ekranlarında yayın hayatına devam edecek?

Yeni yayın döneminde hem Genco'nun hain planının kurbanı olan Nefes'in hem de karnında taşıdığı bebeğinin akıbetinin ne olacağı izleyicisi tarafından iple çekilirken ATV ekranlarında Karadeniz fırtınası estirmeye devam edecek Sen Anlat Karadeniz 3.sezon yeni bölüm fragmanı aktarıldı ve yayın tarihi de duyuruldu.

SEN ANLAT KARADENİZ 3.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAĞI BELLİ OLDU!

Yönetmen koltuğunda Yusuf Ömer Sınav ve Veli Çelik’in oturduğu ve yapımcılığında da Osman Sınav’ın yer aldığı ve izleyicisinin olay örgüsünü ve yaşanacak bütün gelişmeleri yakından mercek altına aldığı Sen Anlat Karadeniz 3.sezonu 4 Eylül 2019 tarihinde ekran serüvenine devam edeceği açıklandı.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Tüm bu gelişmelerin akabinde oyuncu kadrosunda; Sinan Tuzcu (Mustafa), Ulaş Tuna Astepe (Tahir), İrem Helvacıoğlu (Nefes), Öykü Gürman (Asiye) gibi geniş bir kitlenin sempatisini toplamayı başaran kişilerin bulunduğu Sen Anlat Karadeniz 3.sezonun fragmanı da izleyicisinin karşısına geçti.

Yeni bölüm fragmanında; Nihayet korkulan bir durum olmayıp yaşam mücadelesini kazanan Nefes'in dünyaya gelecek bebeğinin de sağlığının gayet iyi olduğu görülürken, Tahir ile beraber isim arayışı içerisinde girmeye başlıyorlar. Ve tatlı telaşın sonunda da Nefes'in hayata gözlerini açacak kızı için Tahir'le aldıkları ortak karar doğrultusunda Masal ismini koymayı uygun görüyorlar. Aynı zamanda Hazan da yolda aracıyla seyir halindeyken karşısına beklenmedik bir ismin belirip bir anda kendisine sorun çıkarmaya başlaması üzerine işlerin rengi değişmeye başladı.

SEN ANLAT KARADENİZ OYUNCU KADROSUNA 3 YENİ İSİM GELDİ!

ATV ekranlarında heyecan, gerilim ve merak duygularını hat safhaya taşıyan Sen Anlat Karadeniz'in bünyesine üç yeni ismin daha dahil edildiğinin bilgisine ulaşıldı. Buna göe projenin 3.sezonunda Beran Soysal, Sinem Reyhan Kıroğlu ve Ali Ersan Duru'nun eklendiği öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • Sıla 4 yıl önce Şikayet Et
    Birbirlerine yakışıyorlar ve oynuyorlat
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...