Kuzgun 19.bölüm fragmanı: Ferman için ağır yüzleşme işte şimdi başlıyor!

Kuzgun 18.son bölümde; Ferman ve Kuzgun bir anda kendilerini bir hayli çetin geçecek bir savaşın ortasında kendilerini bulurken, başlayan bu savaştan nasibini aileleri de alacaktır. Kuzgun son bölümde; Dila geri dönüşü olmayan bir karar alıp artık Ferman'la hemen evlenmek istediğini dile getirirken, Kuzgun ise onun kendisini hala sevdiğinden adı gibi emindir. Kuzgun 19.bölüm fragmanı çıktı.

Kuzgun 19.bölüm fragmanı: Ferman için ağır yüzleşme işte şimdi başlıyor!
Kuzgun 19.bölüm fragmanı: Ferman için ağır yüzleşme işte şimdi başlıyor!
GİRİŞ 02.10.2019 09:59 GÜNCELLEME 02.10.2019 09:59

Kuzgun 18.son bölümde; Evini gözetlediğini ve Güneş'i kıskandığını gören Kuzgun'un Dila'ya ''En büyük yalanı hangimize söylüyorsun? Kendine mi, bana mı? diyerek kendisini hala sevdiği gerçeğini yüzüne çarpması geceye damgasını vurdu. Star TV'de 25 Eylül Çarşamba tarihinde ekrana gelen Kuzgun son bölümde; Dila, tüm hayatını baştan aşağı etkileyecek radikal bir karar alıp Ferman'la bir an önce nikah masasında oturarak beraberliklerini evlilikle taçlandırma kararı alması sahne oldu. Sana mahallemdeki kedini bile hakkını yedirmeyeceğim! diyen Kuzgun'un Ferman ile ortaklık kurmak durumunda kalması başlayacak savaşın fitilini ateşlerken, ne yaparsa yapsın kalbinden bir türlü söküp atamadığı adamın Güneş'le gün geçtikçe samimiyetinin ve yakınlığının arttığını gören Dila'nın kıskançlık krizine tutulmasının ardından Kuzgun 19.bölüm fragmanı bekleniyor. Mahallesinde yaşayan herkesin şartlar ne olursa olsun hakkını korumaya ant içen Kuzgun'un Ferman'ın kendisine sunduğu teklif yüzünden çok önemli bir yol ayrımına girmesinin ve çok güç durumda kalmasının akabinde Kuzgun 19.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KUZGUN 19.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunda; Onur Saylak (Ferman), Barış Arduç (Kuzgun), Tülay Günal (Neşe), Burcu Biricik (Dila), Hatice Aslan (Meryem), Ahsen Eroğlu (Kumru) ve Nilperi Şahinkaya (Güneş) gibi geniş bir kesimin beğenisini kazanan isimlerin yer aldığı Kuzgun 19.bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Kerem Çatay ve Pelin Diştaş'ın üstlendiği ve AY Yapım imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan kaliteli ve iddialı dizi projesi Kuzgun fragmanını izlemek ve en son gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız haberimizi takipte kalmaya devam edin…

 

 

 

KUZGUN 19.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Fikret Kadıoğlu ve Murat Aksu’nun üstlendiği ve senaryosunda da Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün Toptaş'ın imzasını taşıyan Kuzgun 19.bölümüyle 2 Ekim Çarşamba tarihinde Star TV ekranlarında akıllardan hiç çıkmayacak sahneleriyle seyircisinin karşısına geçecek.

KUZGUN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yayın maratonuna atıldığı ilk bölümüyle beraber seyircisinden tam not almayı başaran ve Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Kuzgun son bölümde; Kuzgun’un kentsel dönüşüm projesinde Ferman’la ortak olması Kuzgun ile Ferman arasındaki savaşı resmen başlatır. Artık her arenada bu iki isim karşı karşıya gelecektir. Kuzgun’un kendisini ortaklığa mecbur etmesinin acısını Ferman üst üste hamlelerle çıkarır. Kuzgun, önce Dila, ardından da Ferman ile önemli yüzleşmeler yaşar.

Kuzgun mahallesinin haklarını korumaya çalışırken, Ferman’ın yeni teklifiyle çok zor bir karar vermek zorunda kalacaktır. Meryem, oğlu Kuzgun’u Güneş’le bir arada görmekten mutlu olduğu için Güneş’i evlerine yemeğe davet eder. Güneş’in şüpheli hareketleri Dila’nın dikkatinden kalmaz. Kuzgunların evindeki yemeğe Dila şahit olur. Bu an, Kuzgun’la Dila arasında sarsıcı bir yüzleşme yaratır. Kuzgun, Dila’nın kendisine olan aşkının bitmediğinden emin olur. Kuzgun’un, Dila’nın Ferman’la evlenme kararına dair iddiaları, Dila üstünde çok farklı bir etki yaratacaktır.

Güneş’in Kuzgun’un hayatında kalmak için söylediği yalan, çok büyük tehlikelere gebedir. Dila, bu süreci sessizce izlemeyecektir. Ferman’ın geçmişine, ailesine dair Dila’yla paylaşacağı anlar, Dila’nın Ferman’la ilişkisinde yeni bir dönem aralar. Bu sırada Kuzgun ile Ferman arasındaki savaş ailelere sıçrar. Bir yandan ailesi, diğer yandan mahallesi için savaşan Kuzgun, kendini farkında olmadan geri dönüşsüz bir yolun içinde bulur. Kuzgun ile Ferman arasındaki savaşın her geçen gün şiddetlendiğini fark eden Neşe, bu savaşa bir son vermek için çok radikal bir hamlede bulunur. Neşe’nin yıllardır herkesten sakladığı mektubun sırrı ortaya çıkacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi