Mucize Doktor 9.bölüm 2.fragmanında Ali ilk defa bu kadar açık konuştu!

Mucize Doktor 8.son bölümde; Elindeki silahıyla soluğu market dükkanında alarak soygun girişimine kalkışan kişinin bir kadına ateş etmesi üzerine hastanın yakını Ali'yi sorumlu tuttu. Mucize Doktor son bölümde; Tanju, Ali'nin hiç hesapta yokken karşılaştığı büyük tehlikeyi lehine çevirerek onun mesleki kariyerine zarar verecek hamleler gerçekleştirdi. İşte, Mucize Doktor 9.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 07.11.2019 09:30 GÜNCELLEME 07.11.2019 09:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında izleyici kitlesi tarafından her perşembe akşamı soluk soluğa takip edilen Mucize Doktor 8.son bölümde; Her geçen gün yeni olaylar ve duygular deneyimleyen Ali, şimdiye kadar hayatında ilk defa silahlı saldırının tam ortasında kendisini bulmuş ve beraberinde gözleri önünde bir kadın vurulmuştur. Mucize Doktor son bölümde; Olay esnasında silahla vurulan kadının yakını ise yaşananlara sebep olan kişinin Ali olduğunu üzerine basa basa vurgularken, Beliz'i karşı cephe alan Kıvılcım ise Tanju ile beraber hastanenin yönetimini ele almak için bu kez daha acımasız davranarak güçlerini birleştirdi. Tanju'nun kendisine verdiği ceza sonucunda hiç istememesine ve bir hayli zorlanmasına rağmen saldırganı tedavi etmek mecburiyetinde kalan Nazlı ise acı geçmişiyle bir kez daha yüzleşirken, Tanju tarafından köşeye sıkıştırılan Ali de yeniden dürüstlüğünü ortaya koyarak Nazlı'nın geçmiş vakadaki bir hastanın ölümüne neden olduğunu açıklamak zorunda kalmasının ardından Mucize Doktor 9.bölüm fragmanı bekleniyor. Nazlı'nın yardım ve desteği sayesinde daha önce bilmediği duyguları iyiden iyiye tecrübe etmeye başlayan Ali, acılarını onunla beraber yaşamak istediğini açıkça dile getirmesiyle aralarında çekim etkisi oluşmasının akabinde Mucize Doktor 9.bölüm fragmanı yayınlandı.

MUCİZE DOKTOR 9.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Mucize Doktor 9.bölüm fragmanında; Hasta yakınının Ali'ye yönelik şikayette bulunması üzerine Sağlık Bakanlığı tarafından soruşturma başlatılması büyük bir krizin doğmasına zemin hazırladı. Diğer taraftan Tanju'nun bir kez daha Ali'nin mesleki kariyerine zarar verecek hamlede bulunması üzerine hakkında ortaya atılan skandal haberle ortalık çalkalanmaya başlıyor. Bu gelişmelerle birlikte Berhayat Hastanesi'nin yönetim kurulu üyeleri Ali'nin savunmasını almak ve durumu hakkında ortak bir karar almak için toplanırken, ''Ali Vefa hastaneden kovulacak mı, ayrılacak mı?'' soruları akılları kurcalıyor.

 

 

MUCİZE DOKTOR 9.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu da Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin uyarladığı, yapımcılığında Faruk Bayhan’ın yer aldığı MF Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 9.bölümüyle 7 Kasım Perşembe tarihinde saat 20:00’da seyircisine yeniden unutulmaz anlar yaşatacak.

YORUMLAR 16
  • sevği 4 yıl önce Şikayet Et
    yayınları izliyemiyoruz.bi çaresine bakıyorlardır,kanal sahibleri.
    Cevapla
  • ferah 4 yıl önce Şikayet Et
    sise cok cok seviurumm
    Cevapla
  • SzgnYLMZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu başlığı görünce öyle seziyorum ki; Ali'yi beladan bu sefer Ferman Hoca kurtaracak. Bu arada " Sadece ilk 2 bölümü izledim " Ferman hoca Ali ile samimiyet kurdu mu ? kabullendi mi onu bile bilmiyorum. İYİ SEYİRLERRRRRR:.
    Cevapla
  • Efedayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir hastahanede bir genel cerrah zorda kalınmazsa her ameliyata girmez .İşi daha uzmana bırakır .Ortopedi ,kalp, beyin ,kulakburunboğaz hep aynı cerrah ameliyatı yapıyor .Dizi desen Dallas'a dönmek üzere...
    Cevapla
  • sevği 4 yıl önce Şikayet Et
    adil hocayı göndenmeden, ali yi ordan gönderemezler.ya eller ya cüzdan hahah ben kendi torna vidamı isterim..buldum aradığım bisikleti buldum..öldürmeden biz onu öldürsek..ferman afarim çok güzel fikir.teşekkürler..hahah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı