Savaşçı 81.bölüm fragmanı ekranda: Markus ekibin başına büyük bela açıyor!

Savaşçı 80.son bölümde; Kılıç Timi, bu sefer rotasını farklı bir yöne çevirerek büyük tehdit oluşturan düşmanlarına karşı düşmanlarına karşı çetin geçen mücadelesini ortaya koydu. Savaşçı son bölümde; Yüzbaşı Kağan'ın başlattığı girişim çatışmanın gidişatını tepeden tırnağa değiştirerek Markus’un aklının ucundan bile geçmeyecek sonla yüzleşmesini sağladı. Savaşçı 81.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 07.11.2019 09:32 GÜNCELLEME 07.11.2019 09:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 3 Kasım Pazar tarihinde izleyici kitlesini ağırlayan Savaşçı 80.son bölümde; Astsubay Demir Döğer hakkında alınan istihbarat, Tim üyelerin büyük bir şaşkınlığa uğramasına neden olurken diğer taraftan Markus ise hain emellerini gerçekleştirebilmek için topladığı kalabalık bir terörist grup ile beraber saldırı planını hayata geçirdi. Savaşçı son bölümde; Markus tarafından başlatılan ağır kuşatma karşısında canını dişine takarak tüm gücüyle direnen Tim ekibi ise karşılarına çıkan her türlü zorluğa rağmen gözünü karartıp saldırıya geçti. Umutlar giderek tükenmeye başladığı esnada Yüzbaşı Kağan'ın devreye girip uygulamaya aldığı çılgın girişim bir anda dengelerin değişmesine ve Markus'un hiç hesaba katmadığı bir sonla boğuşmasına zemin hazırlamasının ardından Savaşçı 81.bölüm fragmanı bekleniyor. Öte yandan Seyfi tarafından Markus'a ilişkin alınan istihbarat sonucunda karargahta kırmızı alam verilirken, Kopuz ise her ne kadar Markus'un ilerleyişinin önünü kesmek için faaliyete geçse de hain operasyonun çoktan başlamasının akabinde Savaşçı 81.bölüm fragmanı yayınlandı.

SAVAŞÇI 81.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın bulunduğu, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği ve yönetmenliğinde de Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın yer aldığı Savaşçı 81.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

SAVAŞÇI 81.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Savaşçı 81.bölümüyle 10 Kasım Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de seyircisini ağırlayacak.

YORUMLAR 4
  • R.T.E 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanalı görmeyin. Dizi gerçekten güzel.
    Cevapla
  • fetih 4 yıl önce Şikayet Et
    dizi guzel degilde hadi guzel sun fox denen rezil kanalin reklamini niye yapiyorsunuz
    Cevapla
  • EyvaAllah 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin en iyi dizisi , Allah Arka Sokaklar ömrü versin bu diziye...
    Cevapla
  • anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Yayınlandığı kanal yanlış. Bu yüzden 1 tane bölümünü bile izlemedim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu