ATV Kuruluş Osman 2.bölüm 2.fragman! Oyuncu kadrosuna sürpriz isim katılıyor

Seyirci tarafından merakla beklenen Kuruluş Osman 2.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde savaş için hazırlıklarını sürdüren Osman'dan hiç beklenmedik bir hamle gelecek. Birinci sezonuna bomba gibi başlayan Kuruluş Osman'a oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha katılıyor.

GİRİŞ 27.11.2019 16:21 GÜNCELLEME 27.11.2019 16:22
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 2.bölüm 2.fragmanı nefes kesti. "Biz gaza kapılarını tekrar açacağız. Fethettiğimiz topraklara yiğitlerin adını vereceğiz. Bastığımız yerler yurt mazlumlara sığınak olacak." diyen Ertuğrul'un oğlu Osman devletin kuruluşu için savaş planını hazırlıyor. Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi Kuruluş Osman yeni bölümünde sürpriz bir isimde kadroya katılıyor.

 

KURULUŞ OSMAN 2.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Herkesin bildiği gibi Tekfur'un cinayeti Osman'ın üzerine kaldı. Osman Sophia'nın odasına giren iki kadının tekfuru öldürdüğünü düşünür. 

Osman onları sorguya çekerken odaya Sophia veya bir asker girer ve Osman'ı götürür. O iki kadının amacı kutsal emanetleri bulmaktır. Sophia'nın odasını karıştırarak kutsal emanetleri bulurlar.

 

Osman ise kaçarak alpleri ile buluşur. Osman bu cinayeti çözüp kaleden çıkacaktır. Obada ise düzen çoktan bozulmuştur. Dündar obayı yönetemiyor. Bamsı ise Ertuğrul Bey'in gelmesi için planlar yapar.

Osman olayları çözmek için tekrar kaleye girince Kalonozla karşılaşır. Osman Tekfuru Kalonoz'un öldürdüğünü anlamış olabilir. Ardından da savaş içine girer.

Aygül'e tuzak kurulup kaçırılıyor. Kalonoz Osman'ı yakalamak için bunu yaptırmış olabilir.

Olayların ardından top toplanıyor. Alişar Bey, Germiyanoğullarının Beyi olabilir. Kayılara düşmanlık besleyebilir.

"Biz gaza kapılarını tekrar açacağız. Fethettiğimiz topraklara yiğitlerin adını vereceğiz. Bastığımız yerler yurt mazlumlara sığınak olacak." diyen Ertuğrul'un oğlu Osman devletin kuruluşu için savaş planını hazırlıyor.

KURULUŞ OSMAN'A SÜRPRİZ İSİM

Yeni sezona bomba gibi başlayan Kuruluş Osman oyuncu kadrosuna Eren Vurdem'de katıldı. Savaş esnasında Osman'a yardım eden Eren Vurdem'in hangi karakteri oynayacağı yeni bölümde belli olacak.

Eren Vurdem Kimdir? Nereli? Kısaca Biyografisi

1988 yılının Ekim ayında Konya’da dünyaya gelmiştir. Boyu 1.75 cm, kilosu 70, burcu ise Terazi’dir. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro bölümü’nden mezun olmuştur.

Uzun süredir bir çok dizide rol alan oyuncu ilk olarak ekran severler tarafından Şefkat Tepe dizisi ile tanınmıştır. Ayrıca dizi ve sinema çalışmalarının yanı sıra seslendirme çalışmalarında da yer almıştır.

KURULUŞ OSMAN 2.BÖLÜM 2. FRAGMAN

YORUMLAR 27
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    harika bir dizi olmuş herşey kenera
    Cevapla
  • ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Malum muhalif tv nin dizilerine müptela olanlar dizideki ufak kusurları hemen ön plana çıkarmışlar.Diriliş Ertuğrul dizisi sonrasında ne yapılırsa yapılsın mutlaka farklılıklar olacaktır.
    Cevapla
  • Denizlili 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizi henüz yeni.. Ne varki Ertuğrul da yapılan bazı hatalar bu dizinin başlangıcında sorunlar teşkl ediyor ancak 3-4 bölüm sonra taşlar yerine oturacaktır. Gündüz Bey Osman Beyin daima yanında olmuştur. Savcı Beyde aynı şekilde muhtemeldir ki yeni bölümde Eren Vurdem Savcı bey rolündedir. İzleyip görelim Abartmadan ama akıcı ve sürükleyici bir dizi olmasını arzu ederiz
    Cevapla
  • ZEKİ YÜKSEL 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin müziğini ben bile bu kadar kötü besteleyemezdim. nasıl bir müziktir bu. ne heyecan var ne de istek.
    Cevapla
  • cafer karakaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Sinema sektöründe ne kadar işe yaramaz ufak defek çirkin kız varsa hepsine,Kuruluş osmanda kıymetli rol vermişler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"