Zuhal Topal'la Sofrada'da yarışmacının talihsiz anları! Her işi ters gitti...

Son dönemlerde yakaladığı yüksek izlenme oranları başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Zuhal Topal'la Sofrada programının 302.bölümünde daha önce görülmemiş bir olay meydana geldi. Yarışmacı adayı, evine gelecek misafirlere yemek hazırlamaya giriştiği esnada aynı anda hem su hem de elektrik kesintisinin yaşanması yarışmada gerilim dolu anlara sahne oldu.

GİRİŞ 26.12.2019 09:32 GÜNCELLEME 26.12.2019 09:32
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarının en çok izlenen programlarından Zuhal Topal'la Sofrada her hafta birbirinden renkli yarışmacılar yemeklerini hazırlayıp en yüksek puanı alarak büyük ödülün sahibi olabilmek için birbiriyle yarışıyor. En çok beğenilen yemeği ve sunumu ortaya çıkarabilmek için kıyasıya rekabet eden yarışmacılar arasında bazen tartışmanın dozu artarken, bazen de ortaya ekran başındaki seyirciye kahkaha tufanı estirerek keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

 

 

Zuhal Topal'la Sofrada programının yayınlanacak 302.bölümde; daha önce görülmemiş bir olay yaşanarak heyecan ve gerilim düzeyi giderek katlandı. Gelin yarışmacı adayı, evinde konuk olarak ağırlayacağı kayınvalidelere yemek hazırlamaya başladığı sıra hiç hesapta olmayan olaylar zinciri meydana gelerek, aynı anda hem su hem de elektriklerin kesilmesiyle büyük bir korkuya ve çaresizliğe sürüklendi. Başına gelmeyen talihsizlik kalmayan ve son derece zor şartlar altında yarışan gelin adayına kayınvalidelerin kaç puan vereceği ve yemeklerini beğenip beğenmeyeceği yeni bölümde merak konusu haline geldi.

YORUMLAR 14
  • gül 4 yıl önce Şikayet Et
    süper bir program
    Cevapla
  • bzztt 4 yıl önce Şikayet Et
    bence bilerek kestiler reyting için
    Cevapla
  • Gerçek Andresmo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi kaç garip insan bi araya toplanmış program yapmışlar
    Cevapla
  • Garip 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben programı daha yeni duydum. Off reyting patlaması oluyormuş. Nasıl insanlar var güzel ülkede ya
    Cevapla
  • mfş 4 yıl önce Şikayet Et
    insanları oyalamak için yapılan bu programlar zehir saçıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal