Yasak Elma oyuncusu Eda Ece daha fazla kayıtsız kalamadı: O sözleri duyduğu gibi!

Pazartesi akşamları ekranlara gelen Yasak Elma adlı dizi projesinde Yıldız karakterini üstlenen Eda Ece sergilediği örnek davranışıyla gönülleri fethetti. Oyunculuk kariyerinde şimdilerde büyük bir yükselişe geçen Yasak Elma oyuncusu Eda, ailesi ile birlikte kağıt toplayarak geçinmeye çalışan Kader isimli çocuğun üşümemesi için mont hediye etti.

Yasak Elma oyuncusu Eda Ece daha fazla kayıtsız kalamadı: O sözleri duyduğu gibi!
Yasak Elma oyuncusu Eda Ece daha fazla kayıtsız kalamadı: O sözleri duyduğu gibi!
GİRİŞ 30.12.2019 17:30 GÜNCELLEME 30.12.2019 17:30
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde oyuncu kadrosunda bulunduğu Yasak Elma adlı yapımda canlandırdığı Yıldız Argun karakteriyle geniş bir kitlenin gözdesi haline gelen Eda Ece, topluma örnek olacak davranışıyla adından söz ettirdi. Başarılı oyuncu, Etiler trafiğinde otomobiliyle seyir ederken geçimini ailesiyle beraber kağıt toplayarak sağlayan Kader ismindeki kız çocuğuyla tanıştı. 

Son derece zor durumda olan Kader'in “Ailemin durumu kötü, üşüyoruz Eda abla” şeklindeki konuşmasının bir hayli etkisi altında kalan Yasak Elma oyuncusu Eda Ece, ona hayatı boyunca unutamayacağı bir jestte bulunarak hem kendisini hem de abisini alışverişe götürdü. Çocuklara hem mont alan hem de ailesi için maddi destekte bulunan ünlü oyuncu, akabinde bir kağıdın üzerine telefon numarasını da bırakarak küçük çocuğa mutlu etti.

İyilikseverliğini göstererek üstünde mont olmadığı için soğukta üşüyen çocuklara yardım eden Eda Ece, “Sosyal kuruluşlar yerine bu tarz şeyleri daha çok yapıyorum” şeklinde alkış alacak ifadelere yer verdi. Öte yandan yardım üstüne yardım yaparak herkesi gururlandıran oyuncu, ailenin babasının ricası üzerine kağıt topladıkları aracın çıkan lastiğinin için de taksiciyle anlaştı.

 

 

Kader, Eda Ece’den gördüğü yardımdan ötürü çok sevindiğinin özellikle altını çizerek; “Yardım istedim, mont aldı. Lastiğimizin takılmasına yardım etti. Bana numarasını da verdi, ‘İhtiyacın olduğunda ara’ dedi. Eda ablaya çok teşekkür ederim.” sözlerini kaydetti.

yasak elma eda ece

YORUMLAR 24
  • halil ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM tüm ünlülere yapmayı nasip etsin mutlaka yapanda vardır. Rahmetli Kemal sunalda gizli yardımlar yaparmış aş evlerine
    Cevapla
  • Taktok 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka?
    Cevapla
  • hmd 4 yıl önce Şikayet Et
    Sağ elin verdiğinden sol elin haberi olmamalı. Yani kameralar karşısında yapılan iyilikler....
    Cevapla
  • babe 4 yıl önce Şikayet Et
    sadece 1 mont mu? yüz tane toptan alıp bir kamp'ta veya fakir varoj bir mahallede dağıttırsa ve bu haber olmadan yapılsa güzel olmaz mı?
    Cevapla
  • Merhamet. 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Allah sizin gibi güzel yüzlü ve kalbi insan sevgisi ile dolu kişilerin eksikliğini vermesin Allah sizden razı olsun işte insanlık budur.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar para basıyor. Ne olur fakir fukaraya yardım etseniz. Her sene tatile gidechinize gitmeyin fakir fukaraya yardım edin.
    Cevapla
  • sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    sen olsan tatile gitmeyecen sanki. bırak insanlar kazandıklarını harcasın. kazandığının zekatını veriyorsa yapması gereken duyarlılığı gösteriyorsa ve vergisinide ödüyorsa geri kalan parasını istediği gibi harcasın ne var bunda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak