Mucize Doktor yapımcısından yankı uyandıran duyuru! Bu haberi duyan üzüldü...

Geniş bir izleyici kitlesinin yayınlanan her bölümünü yakın takip altına aldığı Mucize Doktor projesine ''yılbaşı haftası'' nedeniyle kısa bir ara verildi. Dizinin yapımcılığını üstlenen Asena Bülbüloğlu ise, sosyal medya platformu aracılığıyla gönderi yayınlayarak yayın tarihini duyurdu. Peki, reytinglerde rakiplerine açık ara fark atan Mucize Doktor'un yeni bölümü ne zaman ve hangi tarihte yayına girecek?

Mucize Doktor yapımcısından yankı uyandıran duyuru! Bu haberi duyan üzüldü...
Mucize Doktor yapımcısından yankı uyandıran duyuru! Bu haberi duyan üzüldü...
GİRİŞ 31.12.2019 09:22 GÜNCELLEME 31.12.2019 09:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sıradışı konusuyla dizi dünyasına farklı bir soluk kazandıran Mucize Doktor yapımını her hafta soluksuzca takip edenleri hayal kırıklığına uğratacak bir bilgiye ulaşıldı. Savant Sendromu isimli nörolojik kökenli bir hastalığa sahip Otizmli bir karakterin etkileyici yaşam öyküsünü konu olarak işleyen Mucize Doktor, Ocak ayının ilk haftası ekranlarda olmayacak.

 

 

Kanalların gerçekleştirdiği reklam anlaşmaları sebebiyle 2020 yılının ilk haftasında yeni bölümü yayınlanmayacak olan Mucize Doktor'un ne zaman ve hangi tarihte izleyici kitlesiyle buluşacağı konusu akılları kurcalamaya başladı. Projenin yapımcılık görevinde bulunan Asena Bülbüloğlu ise kafalardaki soru işaretlerini giderecek açıklamalara yer vererek yeni bölüm yayın tarihini tutkunlarıyla paylaştı.

Seyircisini her perşembe akşamı ekran başına kilitleyen Mucize Doktor projesinin yapımcısı olan Asena Bülbüloğlu, sosyal mecra üzerinden konuya yönelik yayınlandığı gönderide yalnızca 1 (bir) hafta süresince yeni bölümünün ekrana gelmeyeceğini açıkladı. Bununla birlikte 9 Ocak 2020 tarihinde yayın hayatına kaldığı yerden tüm hızıyla devam edeceğini paylaşması izleyici kitlesine derin bir nefes aldırdı.

 

 

YORUMLAR 13
  • Devrim 4 yıl önce Şikayet Et
    beğenerek izliyorum ara verilmezse iyimiş,ya neyse dinlensinler
    Cevapla
  • Ismim çok kısa 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten izleyecek bir şey yok insanlara eziyet etmeyin fazla
    Cevapla
  • İzliyorum ama 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende izliyorum ama dizi tamamen Türk aile yapısına aykırı.kadın ölümcül hastalıklıyım diye kocasını arkadaşıyla evlendirmeye çalışıyor bu nasıl mantık.Canı alan da verende Allah.ya ölmezsen nolacak prtak mı kullanacaksınız inançsız haysiyetsizler.Ha bunlar böylede diğerleri farlı mı?muhafazakar görünen ve bunlara karşı olan kanallarda aynı.çukurova dizisininde bundan fazlası var eksiği yok.rtük bunları başımıza bela etti.kontrol kalmadı hiçbirşeyde zıvanadan çıktı.ben bekar yaşıyorum ailemin yanında izleyemem bu dizileri utanırım.evlenirsemde bende dahil aileme yasaklarım.isterseniz bana yobaz diyin yobazlık buysa yobazım ben...
    Cevapla
  • Alexis Texas 4 yıl önce Şikayet Et
    evet yobazsın.
    Cevapla
  • aaa 4 yıl önce Şikayet Et
    bir bölümünü izledim. diğer dizilerden bir farkı yok. mantık aynı. toplumsal değerlerimize aykırı olaylar kültürler var. tamamen halkımızı yozlaştırmaya yönelik. avrupanın kültüründen bize ne. aman zaten izlemiyorum isteyen izlesin izlemesin.
    Cevapla
  • meltem 4 yıl önce Şikayet Et
    Ailece seversk izliyoruz..tatilin uzatilmamasi isabetli karar olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...