O Ses Türkiye 2020 özel programında yarışacak tanınmış isimler kim olacak? (TV8)

Her yıl olduğu gibi bu yıl da TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleştirilecek O Ses Türkiye 2020'ye özel programına dair detaylar sorgulanmaya başlandı. Etkileyici sahne performanslarının ekrana taşınacağı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı ne zaman ve saat kaçta izleyici kitlesiyle buluşacak? Seyircisine unutulmaz dakikalar yaşatan O Ses Türkiye 2020'ye özel programında kimler hangi ünlüler yarışacak?

O Ses Türkiye 2020 özel programında yarışacak tanınmış isimler kim olacak? (TV8)
O Ses Türkiye 2020 özel programında yarışacak tanınmış isimler kim olacak? (TV8)
GİRİŞ 31.12.2019 20:50 GÜNCELLEME 31.12.2019 20:50

Uzun yıllardır birbirinden iddialı ve başarılı seslendirme performanslarıyla TV8 ekranlarındaki yerini alan O Ses Türkiye 2020 Yılbaşı Özel bölümü konukları netlik kazandı. Her zamanki gibi Acun Ilıcalı'nın sunuculuk koltuğunda oturacağı ve jüri kadrosunda ise Murat Boz, Seda Sayan, Hadise ve Beyazıt Öztürk'ün yer alacağı O Ses Türkiye 2020'ye özel programında bu yıl şaşırtıcı ünlü isimler sahne alarak birbiriyle kıyasıya yarışacak. 

Jüri üyelerinin hem kendi arasında hem de programın yapımcısı Acun Ilıcalı ile beraber yaşadıkları keyifli ve eğlenceli diyalogların aktarıldığı O Ses Türkiye'de MasterChef'in sempatik jürisi Danilo Zanna da konuk olarak ağırlanacak. Diğer taraftan 31 Aralık Salı tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında seyircisini ağırlayacak 2020 Yılbaşı Özel programında ünlü hakem Fırat Aydınus'un ve Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse'un da davet edilmesi de izleyici kitlesini bir hayli heyecanlandırdı.

O SES TÜRKİYE'YE KİMLER KATILACAK?

- Televizyon ekranlarında renkli yarışmacıların hem ekran başındaki ve stüdyodaki hem de jüri üyelerine müzik şöleni yaşattığı O Ses Türkiye'ye katılacak diğer sürpriz konuklar arasında ise şu isimler bulunmaktadır:

*Serenay Sarıkaya

*Bergüzar Korel

*Özge Özpirinçci

*Gupse Özay

*Şükrü Özyıldız

*Afra Saraçoğlu

*Berrak Tüzünataç

*İbrahim Büyükak

*Şebnem Bozoklu

*Tuvana Türkay

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'