Dizilerin yeni bölümleri ne zaman TV'de olacak: Güncel yayın tarihleri aktarıldı

2020 yılına girilmesiyle beraber televizyon ekranlarında yayınlanan dizi projelerinin olmaması üzerine yeni bölümlerinin ne zaman ve hangi tarihte yayına gireceği sorgulanıyor. Size özel oluşturduğumuz içerikte diziler bu hafta neden yok şeklinde sıklıkla yürütülen sorunun yanıtına ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda 1 Ocak tarihinden beri ekrana gelmeyen dizilerin ne yeni bölümlerinin ne zaman yayına gireceğini öğrenebilirsiniz.

Dizilerin yeni bölümleri ne zaman TV'de olacak: Güncel yayın tarihleri aktarıldı
Dizilerin yeni bölümleri ne zaman TV'de olacak: Güncel yayın tarihleri aktarıldı
GİRİŞ 11.01.2020 12:10 GÜNCELLEME 11.01.2020 12:10
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

1 Ocak 2020 tarihinden itibaren televizyon ekranlarında görmeye alışık olunan dizi projelerinin yeni bölümlerinin yayına girmemesi beraberinde diziler neden yok sorusunu da getirdi. Yılbaşı tatilinin araya girmesi ve gerçekleştirilen reklam sözleşmeleri dolayısıyla dizilerin yeni bölümleri her yıl olduğu gibi bu yıl da kısa bir süreliğine ekrana gelmeyecek. 

DİZİLER BU HAFTA NEDEN YOK?

Öncelikli olarak şunu belirtmek gerekirse geçtiğimiz hafta TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan diziler haricinde hiçbir dizi projesi yayınlanmamıştı. Bu hafta da kanallar ve reklam veren şirketler arasındaki anlaşmalar tamamlanıncaya dek bazı dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmayacağı, bazılarının ise yayın macerasına kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi. 

DİZİLERİN YENİ BÖLÜMLERİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Normal şartlar altında Pazartesi günü yayınlanan Yasak Elma, Çukur, Sefirin Kızı ve Zalim İstanbul gibi dizi projeleri 9 Ocak 2020 tarihinde ekrana gelmeyecek. Ancak bu dizilerin tamamı 13 Ocak 2020 tarihinde yayın serüvenini hız kesmeden sürdürecek.

 

 

Bununla birlikte Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı seyircisini ağırlayan Mucize Doktor dizisi 9 Ocak 2020 tarihinde yeni bölümü başlayacak ve Çarşamba akşamları ATV ekranlarına taşınan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü ise 8 Ocak 2020 tarihinde yayın hayatına geri dönecek.

Son olarak ATV'de izleyici kitlesinin karşısına geçen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünün de 16 Ocak 2020 Perşembe tarihi itibariyle ve aynı kanalda ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinin de 14 Ocak 2020 tarihinde yayınlanacağının bilgisine ulaşıldı.

YORUMLAR 13
  • Öykü karaçam 4 yıl önce Şikayet Et
    Disney challange soy luna ne zaman 19 45 de baslatacak çatladım vallahi
    Cevapla
  • temel 4 yıl önce Şikayet Et
    saçma sapan filmmmmmmmmmmmmmmm
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş olsun İsterse Tüm TV yayınları durdurulsun.Diriliş ten gerisi boş.Birde Anlık Haber bülteni yeter.
    Cevapla
  • Cüneyt 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş mi kaldı?
    Cevapla
  • Fanefe 4 yıl önce Şikayet Et
    Gecen haftada yoktu yil basi diye. Hiristiyanlarin yisbasi tatili bitti bunlarin bitmedi nasil istir lan bu biri bana izah etsin
    Cevapla
  • Yasin 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki savaşçı nazama oynicak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti