Mucize Doktor'da bu akşam büyük sürprize hazır olun! Fragmanda müjde verildi...

Yayına girdiği ilk bölümden itibaren rakiplerini alt ederek reyting sıralamasında zirveye yerleşen Mucize Doktor'da sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor. Televizyon ekranlarında baş rolünü üstlendiği Kızım ve Anne dizi projeleriyle oyunculuk kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Beren Gökyıldız, Mucize Doktor'a konuk oyuncu olarak katılacak.

GİRİŞ 16.01.2020 12:13 GÜNCELLEME 16.01.2020 12:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarında elde ettiği reyting başarısını her geçen gün katlayarak artıran Mucize Doktor dizisiyle ilgili izleyici kitlesini heyecanlandıracak sürpriz bir gelişme yaşandı. Hızlı ve iddialı bir başlangıç yaparak dizi dünyasını kasıp kavuran Mucize Doktor, Beren Gökyıldız'ı konuk oyuncu olarak gelecek hafta ağırlamaya hazırlanıyor. İlk olarak Kocamın Ailesi isimli dizi projesinde kameralar önüne geçerek oyunculuk deneyimi yaşayan Beren Gökyıldız, dizinini yeni bölümünde Betüş karakterini canlandıracak.

Anne ve Kızım adlı yapımlarda sergilediği oyunculuk başarısıyla yediden yetmişe izleyici kitlesini derinden etkileyen Beren Gökyıldız, Mucize Doktor'da senaryo gereği Berhayat Hastanesi'ne kaldırılacak. Ve burada Ali Vefa'nın hastası olarak tedavi sürecinden geçecek.

mucize doktor beren gökyıldız

 

 

YORUMLAR 1
  • Akif 4 yıl önce Şikayet Et
    Bari siz bu fox reklamini yapip durmayin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!