Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da beklenmedik gelişme kapıyı çaldı: Duyanlar üzülecek!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, çok yakın bir tarihte sezon finali yapacağına yönelik ileri sürülen iddiayla gündemdeki yerini aldı. EDHO final mi yapacak? şeklinde akıllarda soru soru işareti olurken önümüzdeki sezon da ekran serüvenini sürdüreceği netleşti. Tüm dünyayı kasıp kavuran Korona Virüsü salgınından ötürü bu sene Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sezon finali tarihinin erkene alınması tahmin ediliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da beklenmedik gelişme kapıyı çaldı: Duyanlar üzülecek!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da beklenmedik gelişme kapıyı çaldı: Duyanlar üzülecek!
GİRİŞ 21.04.2020 09:47 GÜNCELLEME 21.04.2020 13:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Gelecek sezonda da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekran yolculuğundaki yerini doldurarak dizi severlerin karşısına geçeceği müjdesi verilmesinin yanı sıra sezon finali yapma kararı alındığına yönelik yeni bir iddia ortaya atıldı. Yönetmen koltuğunda Zübeyr Şaşmaz, Onur Tan ve Baran Özçaylan’ın oturduğu ve yapımcılığında ise Raci Şaşmaz’ın yer aldığı gerek zengin oyuncu kadrosu gerekse güçlü senaryosuyla heyecan ve gerilimin bir an bile eksik olmadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman sezon finali yapacak?

Çukur, yayın hayatına başlıyor: Evden çekilen yeni bölüm sürpriziyle ekrana dönüyor!

Bilindiği üzere televizyon ekranlarında yayınlanan diğer dizi projelerinden farklı bir yöntem geliştirerek Korona Virüsü nedeniyle çekimleri iptal etmek yerine gerekli tedbirleri uygulayıp kaldığı yerden devam etme kararı verilmişti. Öte yandan geçtiğimiz günlerde de her bölümü ilgiyle yakın takip altına alınan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ınsezon finali tarihini erkene çekmesi gündeme taşınmış fakat kesinliğe kavuşmamıştı.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Tüm bu gelişmeler yaşanırken TV100'den Birsen Altuntaş'tan alınan haber doğrultusunda, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 165. bölümde sezon finali yaparak yayın hayatına ara vereceği belirtildi. 

Dizide yer alan senaryo ekibinin de bu kararla beraber 165.bölüme ek sahneler ilave ettiği ve böylelikle normalden bir ay önce sezon finali yapacağı iddiası ileri sürüldü.

Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Naz Elmas, Selda Alkor ve Selda Alkor gibi isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28 Nisan Salı günü ATV ekranlarında yayına girecek olan yeni bölümü ile sezon finali yapacak ve 5.sezon tamamlanmış olacak.

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Eylül ayına girilmesiyle birlikte 6.sezonu için çekim hazırlıklarına başlayabilir. Şartları, Korona Virüsü salgınının hangi duruma geleceği belirleyecek.

YORUMLAR 12
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Flim çok güzeldi masa diye bir şey kalmadı 12 kişi olurdu şimdi 7 8 kişi 3 Hızır lar zaten izliyorum ama eski günlerin hatırına hiç olmayacak insanları düşman yaptılar ateşi tufanı eskilerden özer selim ölmemelidi
    Cevapla
  • Ali baba 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş lar bu bir mafya dizisidir Zevki nize uymuyorsa kumanda sizde Ne yin kafasi bu
    Cevapla
  • Samet 4 yıl önce Şikayet Et
    Raci Şaşmaz dan çıktı dizi ATV aldı diziyi ve Tarık Ünlüoğlu nün vefat etmesiyle senaryo söndürülemedi maalesef
    Cevapla
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah final yapar ve birdaha gösterime girmez çünkü severek izlediğimiz mükemmel bir kadroya sahip bir dizi bukadar rezil bir senaryoya dönüştürdülerya helal olsun komple final yapsın yoksa zaten seyreden kalmayacak. Senaryoyu yazanlar akşam bi otursunlar seyretsinler bi
    Cevapla
  • G.antep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence komle final olmali .sezon finali nedir.konusu bile yok bu dizinin
    Cevapla
  • Adnan KURT 4 yıl önce Şikayet Et
    İşine gelmiyorsa seyretme kumandayı eline gecirr baş butona
    Cevapla
  • Çavuşoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne izliyorsun Brezilya dizisimi
    Cevapla
  • mmmm 4 yıl önce Şikayet Et
    izleme yorum yapma bunları düşünme hatta sen hiçbirsey düşünme.
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    O senin görüşün biz izliyoruz severek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi