Çukur, 'evden çekilen' sahneleriyle ekran başına kilitledi: İzleyici o sürprize dikkat kesildi!

Çukur, yeni bir sürprize daha imza atarak dün akşam evden çekilen yeni bölümüyle izleyici kitlesini ağırladı. Korona Virüsü salgınından ötürü yayın hayatına geçici bir süreliğine ara vermek durumunda kalmasına rağmen sosyal platformda adından söz ettirmeye devam eden Çukur, seyircisinin hoşuna gidecek ve memnun kalmasını sağlayacak bir kararla ekran macerasına dönüş yaptı.

Çukur, 'evden çekilen' sahneleriyle ekran başına kilitledi: İzleyici o sürprize dikkat kesildi!
Çukur, 'evden çekilen' sahneleriyle ekran başına kilitledi: İzleyici o sürprize dikkat kesildi!
GİRİŞ 21.04.2020 09:55 GÜNCELLEME 21.04.2020 09:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz haftalarda pandemi ilan edilerek etkisini hızla artırmaya devam eden Korona Virüsü nedeniyle çekimleri sekteye uğrayan Çukur'un oyuncu kadrosunda bulunan isimler bu süre zarfında dizinin resmi Youtube hesabında tutkunlarının karşısına geçmişti.

 

“Çukur Evde” adı altında gerçekleştirilen 2 yayın da sosyal medyada kendine geniş yer bularak kullanıcıların ilgi odağı haline gelmişti. Ekipte yer alan oyuncu isimlerin koyu bir sohbete dalıp beraber oyunlar oynadıkları bu yayınlar toplam 5 milyon görüntülenmeyi aşarak sevenleri tarafından tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Arka Sokaklar ekibindeki Zafer Ergin'i yeni bölümde göremeyeceksiniz! Neden yok?

 

Ekran serüvenine başlangıç yaptığı ilk bölümden itibaren birbirinden dişli rakipleri arkasına alıp gerek reytinglerde gerekse sosyal platformda büyük sükse yakalayan Çukur dizisi 20 Nisan Pazartesi tarihinde, yani dün akşam evden çekilen yeni bölüm sürpriziyle bomba gibi dönüş yaptı.

Kuruluş Osman 18.bölüm fragmanı: 'Ciğerini sökmeden bana nefes almak haram olsun!'

Zaman zaman sosyal sorumluluk projelerinde de aktif bir şekilde bulunup topluma önemli mesajlar aktaran Çukur ‘un bu hafta ev ortamında çekilen ezber bozan yeni bölümüyle kaldığı yerden devam edecek olması hayranlarını heyecanlandırdı. Bu bölümde, Yamaç ile ağabeylerinin arasındaki yaşanan gerilime son olarak Vartolu’nun da eklenmesi ile birlikte Karaca & Azer’in herkesten sır gibi sakladıkları ilişkisinde yaşanacak gelişmeler gözler önüne serildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164.bölüm fragmanı: Rotasını değiştirdi! Farklı yönden gidiyor

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur dizisinin izleyicisini şaşırtacak yeni bölümünde ağabeyleri ile sorunlarını çözemeyen Yamaç bir çare bulmak için Vartolu’ya danışacak. Vartolu’dan aldığı fikirle eski bir dostundan yardım isteyen Yamaç, Cumali ve Selim’den istediği tepkiyi alamayacak. Koçovalı kardeşler sorunlarını yine kendi yöntemleriyle çözmeye karar verirken hapishanedeki Vartolu olanlara müdahale edemeyecek. Gizli görüşmelerine devam eden Azer ve Karaca’nın bir karar vermeleri gerekecek. Akın ise Songül’e yaklaşmak için bir adım atacak. Koçovalı kardeşler diğer sorunlarını çözmeye çalışırken, yeni düşmanları Arık Böke Erdenet’le ilgili ulaşacakları yeni bilgi merak konusu olacak.