Arka Sokaklar ekibindeki Zafer Ergin'i yeni bölümde göremeyeceksiniz! Neden yok?

Televizyon ekranlarının çok uzun bir dönemdir değişmeyen tek adresi haline gelen Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan usta oyuncu Zafer Ergin 65 üstü yaş engeline takıldı. Reyting sıralamasındaki başarısından ödün vermeyip daima üst sıralarda kapatan Arka Sokaklar'da Rıza Baba rolüyle tanınırlık kazanan Zafer Ergin 77 yaşında olduğu için sette yer alamayacağı öğrenildi.

Arka Sokaklar ekibindeki Zafer Ergin'i yeni bölümde göremeyeceksiniz! Neden yok?
Arka Sokaklar ekibindeki Zafer Ergin'i yeni bölümde göremeyeceksiniz! Neden yok?
GİRİŞ 18.04.2020 08:55 GÜNCELLEME 19.04.2020 11:05
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Heyecan, gerilim ve aksiyon yüklü sahneleriyle uzun senelerdir yayın maratonunu hız kesmeden devam ettiren Arka Sokaklar dizisinin oyuncuları setlere geri dönerek yeni bölüm çekimlerine hazırlanmaya başlayacak. Bilindiği gibi geniş coğrafya üzerinde komplikasyonlara yol açtığı gibi ülkemizde de yayılım göstererek tehdit unsuru teşkil eden Korona Virüsü nedeniyle Arka Sokaklar dizisinin çekimlerine belirli bir süreliğine ara vermek mecburiyetinde kalınmıştı.

Acun Ilıcalı'nın çocukluk fotoğrafı geniş çapta yankı uyandırdı: Herkes o görüntüye kilitlendi!

Dizinin sıkı takipçilerine yeni bölüm çekimlerine kaldığı yerden başlanacağı müjdesi verilirken, üstlendiği Rıza Baba karakteriyle farklı bir renk katan Zafer Ergin’in de 65 yaş üstü engeline takıldığının bilgisine ulaşıldı.Dizinin sıkı takipçilerine yeni bölüm çekimlerine kaldığı yerden başlanacağı müjdesi verilirken, üstlendiği Rıza Baba karakteriyle farklı bir renk katan Zafer Ergin’in de 65 yaş üstü engeline takıldığının bilgisine ulaşıldı.

 

 

Küresel bir salgın haline dönüşen Korona Virüsü ile mücadele kapsamında 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı getirildiği için yeni bölümlerde usta oyuncu Zafer Ergin’in olmayacağı ortaya çıktı. 77 yaşında olan Zafer Ergin’in çekimlere katılamayacak olması sevenlerini hayal kırıklığına uğratırken, set ekibi ve oyuncuların tekrardan çekimleri gerçekleştirmek için aynı ortamda buluşacak olması da bir hayli eleştirildi.

YORUMLAR 13
  • FARUK 3 yıl önce Şikayet Et
    rıza baba (Zafer Ergin) yeni bölümde oynamaması saçmalık tamam 65 yaş engeli var ama rıza baba ayağını kırmış olsun alçıda evde istirahata çekilsin bunun içinde dizinin ilk 10 dakikasında oynasın evinden sabah işe gitmek için çıkarken ayağı takılıp düşer ve kırık oluşur alçıya alınır zaten iyileşme süreci 3 ay olsun örneğin çok parçalı kırık ya o sebeple ve doktor raporu ile --ve işe evden devam eder yada sık sık oda gösterilir..çünkü rıza babayı göstermezseniz karısını ve kızını torunlarınıda göstermemelisiniiz ki dizi anormal olmasın.tuhaf olmasın insanlar seyrederken rıza baba virüsten dolayı yok düşüncesine kapılmasın
    Cevapla
  • cafer19 4 yıl önce Şikayet Et
    cok sacma dizi
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    hiç sevmediğim bir kişi sanatçı dizide baba rolunde gercek hayatda 20 yaşındaki kizlarla
    Cevapla
  • ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    öyle ise yazık....
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    görüntülerini eski dizilerden ekrana koyup ,oynuyormuş gibide gösterebilirler kısa bir süre,yasak bitince aynen devam.
    Cevapla
  • Battalgazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Kılıfına uydurup evde çekim olabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü