Kuruluş Osman 18.bölüm fragmanı | 'Osman'ın buna ne cevap vereceği aşikardır...'

Türk dizi sektörü Korona Virüsü salgınıyla mücadele kapsamında güvenlik önlemlerini genişletirken yayına girip girmeyeceği yakın takip altına alınan Kuruluş Osman 18.bölüm fragmanı yayınlandı. Çok geniş coğrafya üzerinde yayılım gösteren Korona Virüsü tehlikesi devam ederken yayın akışında bulunmadığı görülen Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman yayına girecek?

GİRİŞ 20.04.2020 11:10 GÜNCELLEME 20.04.2020 11:10
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarında yayınlanan dizi projelerinin yapımcıları acil alarma geçerek çok geniş coğrafya üzerinde yayılım gösteren Korona Virüsü ile mücadele kapsamında çekimleri belirli bir süreliğine durdurma hamlesinde bulunmuştu. Güvenlik önlemleri ileri düzeyde alınmaya başlandığı dünya üzerinde can kayıplarının ve vakaya yakalanan kişi sayısının gittikçe artış göstermesine sebebiyet veren Korona Virüsü salgını Kuruluş Osman dizisini de vurdu. Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği ve senaryosunu ise Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı Bozdağ Film farkıyla nefes kesen gelişmelere sahne olan Kuruluş Osman 18.bölüm fragmanı yayınlandı. 

Yönetmenliğinde Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın bulunduğu ve yapımcılığında ise Diriliş Ertuğrul isimli dizi projesiyle yakından tanıdığımız ve ülkemizde olduğu kadar dünyanın pek çok ülkesinde önemli başarılara imza atan Mehmet Bozdağ'ın yer aldığı Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman başlayacak?

 

 

Arka Sokaklar'da 'Rıza Baba' rolünü üstlenen Zafer Ergin sette yer alamayacak! Yaş engeli...

Acun Ilıcalı'nın çocukluk fotoğrafı geniş çapta yankı uyandırdı: Herkes o görüntüye kilitlendi!

KURULUŞ OSMAN 18.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

KURULUŞ OSMAN VAR MI & YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Ülkemizde başta olmak üzere dünyanın pek çok bölgesinde virüsün olumsuz etkilerini en aza indirgemek ve daha fazla insana bulaşmasının önüne geçmek için gerekli tüm çalışmalar titizlikle yürütülmeye son sürat devam ederken Kuruluş Osman dizisinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı konusuna gözler çevrildi.

15 Nisan Çarşamba 2020 tarihli ATV yayın akışına bakıldığında, Kuruluş Osman adlı dizi projesinin yeni bölümünün yer almaması tutkunlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. 15 Nisan Çarşamba tarihinde Kuruluş Osman dizisinin yerine yerli sinema filmi projesi olan Oflu Hoca'nın Şifreleri seyircisini ağırlamıştı.

Türkiye’nin dört bir tarafını Korona Virüsü krizi sararken yapımcı tarafından verilen karar doğrultusunda bu hafta Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünün yayınlanacağı tarih belli oldu. Kuruluş Osman 18.bölümün ne zaman seyircisinin karşısına geçeceği noktasında açıklama gelerek 22 Nisan Çarşamba tarihinde saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE DAMGA VURAN SAHNE...

YORUMLAR 32
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazik cok yazik, tamamen bozdunuz. Bu dizi Ertugrulun yarisi bile olamaz. En cok goze batan ne biliyormusunuz, Osmanin sakalsiz olmasi ve Ertugrul'u aniden cekip almaniz affedilemez...
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    aniden mi ? kac sezon oynadi diriliş?
    Cevapla
  • yook 4 yıl önce Şikayet Et
    bence osman beyi cumhurbaşkanımız dündar beyi kılıçtaroğlu oynamalı
    Cevapla
  • Alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    gercek tarihle çelişen senaryo yazılıyor. İslamî tema meredeyse yok, batinin fantastik filmlerine ozenmeye gerek yok. Türk gelenekleri böyle değildi. Bala hatunu bir kez görüp ondan sonra evleniyor dizideki gibi her gün flört etmiyor. Edebali hiç ortalarda yok. Osman gazi her adım attığında şeyh Edebali ya danışıp öyle yapardi. bu dizide osman serseri gibi kafasina göre isler yapan haydut rolünde.
    Cevapla
  • hamdur 4 yıl önce Şikayet Et
    TARİHİMİZDEN UZAK OLARAK ÇEKİLİYOR OLMASI ÜZÜCÜ..DİZİNİN SEZONU ÇOK OLSUN DİYE SAÇMALAMAYA GEREK varmı?
    Cevapla
  • kişi 4 yıl önce Şikayet Et
    gayet iyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı