Zahid Akman'dan koronavirüs iddialarına açıklama!

Bugün bazı medya organlarında yer alan "Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman koronavirüse yakalandı" haberlerine ilişkin Zahid Akman'dan açıklama geldi.

GİRİŞ 04.05.2020 14:10 GÜNCELLEME 04.05.2020 16:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Zahid Akman'ın bundan 1 ay önce koronavirüs testi pozitif çıkmış, Akman ve eşi evde gördüğü tedavi sonrası sağlığına kavuşmuştu. Bugün ise bazı medya organlarında olay yeniymiş gibi lanse edildi. Bu gelişmeler üzerine Zahid Akman, konuya ilişkin bir video görüntü yayınlayarak kendisi ve eşinin sağlık durumu ile ilgili iddialara cevap verdi.

 

HASTALIĞI HAFİF GEÇİRDİ, İŞİNİN BAŞINA DÖNDÜ

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ın hastalığı çok hafif geçirdiği ve şu anda işinin başında olduğu öğrenildi. Hastalığı uzun süre önce atlattığını ve sağlığının gayet iyi olduğunu ifade eden Akman şunları söyledi:

 

"Bugün bazı haber sitelerinde benim ve eşimin koronavirüs'e yakalandığımız ile alakalı haber yapıldı. Haber bir yönü ile doğru. Çünkü 30 gün önce biz de bu virüse maruz kaldık. Sağlık Bakanlığımızın değerli elemanları sayesinde evde aldığımız tedavi sonucu da iyileştik. Yaklaşık 1 ayn önce bu gerçekleşti. Biz sonrasında da evde karantinaya devam ediyoruz. Konu ile ilgilenen, beni arayan, tüm dostlarıma bu vesile ile saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. Herkese hayırlı günler diliyorum"

YORUMLAR 4
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifalar versin size ve tüm hastalara.
    Cevapla
  • Serdengeçti 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun.Rabbim sağlık afiyet versin.Durmak yok yola devam.
    Cevapla
  • TuncTunc 3 yıl önce Şikayet Et
    kilicdaroglunda corona virüsü tesbit edilmi$..
    Cevapla
  • Sinan Şirin 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah teala hem size hem tüm bu hastalığın etkilediği milletimize şifalar nasip etsin vefat edenlere rahmet geride kalanlara sabır versin ülkemizi devletimizi milletimizi tüm dünya Müslümanlarını Rabbim korusun muhafaza eylesin hem iman yönünden hem maddi yönden daha güçlü bir şekilde bu süreci atlamayı nasip etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor