Esra Erol'da tepki gören olay: Konuğun ağzından çıkanı işitince neye uğradığını şaşırdılar!

Esra Erol’un sunuculuğunu üstlendiği programa katılan konuğun gerçekleştirilen canlı yayın esnasında küfür etmesi dikkat çekerek ortalığı birbirine kattı. Kısa bir zaman önce programına katılan başka bir konuğun yaptırdığı Korona Virüsü testinin pozitif olduğu açıklamasında bulunmasıyla ne diyeceğini bilemeyen Esra Erol’da şimdi de küfür krizinin yaşanması medya gündemine yerleşerek yankı uyandırdı.

Esra Erol'da tepki gören olay: Konuğun ağzından çıkanı işitince neye uğradığını şaşırdılar!
Esra Erol'da tepki gören olay: Konuğun ağzından çıkanı işitince neye uğradığını şaşırdılar!
GİRİŞ 13.05.2020 06:31 GÜNCELLEME 13.05.2020 06:32
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarına sunuculuk koltuğunda oturduğu programa katılan konuğunun geçtiğimiz günlerde canlı yayın sırasında yaptığı ''Korona Virüsü testim pozitif çıktı!'' açıklamayla şaşkınlığını gizleyemeyen Esra Erol ikinci bir krizle karşılaştı. Çok yakın bir zamanda doğum yapacak eşiyle ilgili ileri sürdüğü iddiayla beraber programda yer alan konuğun yayından çıkarken ağzını bozarak küfür etmesi seyircilerin dikkatinden kaçmadı. Stüdyoyu terk eden konuğun küfür sesini program rejisinin bir anlık dalgınlıkla yayından almayı unutması ekran başındaki izleyiciler tarafından çok konuşuldu.

Mustafa Sandal, ultra lüks villasını rekor fiyata satışa çıkardı: 2 yeni ev alacak!

''REJİ, KÜFÜR SESİNİ YAYINDAN ALMAYI UNUTTU!''

Doğuma sayılı günler kala, ''eşinin eski sevgilisi ile kaçtığı'' yönündeki iddiasını ortaya atan bir kişiyi yayına alan sunucu Esral Erol, söz konusu konuğu bir süre dinlemesinin akabinde programa yarın devam edeceklerini belirtti. Bu esnada bir hışımla yerinden kalkan ve kulise doğru ilerleyen canlı yayın konuğu kadrajdan çıkmasının üzerine küfür etti. Reji, olayın yaşandığı o anlarda sesi yayından almayı unutunca sarf ettiği küfür seyirciler tarafından işitildi.

Güldür Güldür oyuncusu Alper Kul - Aylin Kontente'den ses getiren 'Sahtekarlık' itirafı!

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ESRA EROL'DA NE OLDU?

Televizyon ekranlarında hafta içi her gün seyircisinin karşısına geçen Esra Erol'da programına katılan bir konuk canlı yayın esnasında Korona Virüsü olduğunu itiraf etmişti. Konuğun "Bana Korona teşhisi koydular ama ben hafif geçiriyormuşum" şeklinde ifadelere yer vermesi üzerine program sunucusu Esra Erol neye uğradığını şaşırmıştı.

Mucize Doktor oyuncusunun babası İzzet Altınmeşe espriyi patlattı! Güldüren fotoğraf...

YORUMLAR 23
  • S.A 3 yıl önce Şikayet Et
    Dedikoduyla köşelik oldular seyretmeyinnnn
    Cevapla
  • Aga 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi programların ne gibi yararının olduğu yada zararının ne olduğu mutlaka araştırılmalı
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede üç beş ahlaksızı çıkarıp haftalarca ekranlarda tutuluyor buda bütün millete mal ediliyor sonra insanlar birbirine karşı güvensiz oluyor.Ahlak dışı boşanmalar başka adama kaçmalar gerçekte olsa senaryo bunlar.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve buna benzer aile yapısını bitiren programlar derhal kaldırılmalıdır. Sunucular şov,rant peşinde aile yapısına zarar veriyorlar.
    Cevapla
  • Bilincli yapiliyor. 3 yıl önce Şikayet Et
    eskiler tv yeni ciktiginda tvye seytan icadi derlerdi sacma gelirdi niye nasil yani. Hakli ciktilar kucukken gozlerin bozulur diye ebevyneler cocuklara kizarken. ahlakin bozulur diye kizmazlardi simdi bakiyoruz genclere ana baya hakaret saygisizlik edepsizlik zinalar aldatmalar aciksaciklik tecavuz hainlik Siddet yalan kufur vs vs tvde. cogunluk bunu gosteriyor bunu ogreniyor cocuklar sonra genclik niye bozuldu diye sikayet etmeyin edeceksek rtuk oda tabi ise yaramiyor. ya faydali birsey acarsin yada kitap okur el becerisi falan yapki ahlak bozulmasin. Reyting icin herturlu ahlak disi seyler yaparlar ucunda para var yazik.
    Cevapla
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumun çok güzel. Eline Yüreğine sağlık kardeşim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor