Survivor'dan Kuruluş Osman'a sürpriz transfer! Yeni iddia takipçisinin merak duygusunu kabarttı

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Türkiye isimli yarışma programından geçtiğimiz günlerde elenen yarışmacı Mert Öcal'ın Kuruluş Osman dizi projesinden teklif geldiği iddiası ortaya atıldı. Öte yandan Acun Medya tarafından da kendisine teklif sunulan Survivor Türkiye yarışmacısı Mert Öcal'a yayın hayatına başlayacak Barbaros yapımından da teklif gelirken Kuruluş Osman ekibine girmeyi kabul edecek mi?

Survivor'dan Kuruluş Osman'a sürpriz transfer! Yeni iddia takipçisinin merak duygusunu kabarttı
Survivor'dan Kuruluş Osman'a sürpriz transfer! Yeni iddia takipçisinin merak duygusunu kabarttı
GİRİŞ 14.07.2020 09:12 GÜNCELLEME 14.07.2020 09:12
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı'nın sunumu eşliğinde yayına giren Survivor Türkiye / Ünlüler & Gönüllüler adlı yarışma programından elenen isim Mert Öcal'ın Kuruluş Osman yapımından teklif geldiğine yönelik iddianın ileri sürülmesi geniş çapta yankı uyandırdı. Survivor Türkiye programında yarıştığı süre zarfında stratejik yaklaşımları, motivasyon ve ekip ruhu bilinciyle hareket eden Mert Öcal, geçtiğimiz günlerde yarışmadan elenen isim olarak açıklamasının ardından Acun Medya başta olmak üzere çeşitli projelerden teklif almaya başladı. 

Çukur dizisinden ayrılan usta oyuncunun yeni projesi! Kendi hikayesinde başrol olacak…

Acun Medya ekibinde çalışması için Acun Ilıcalı tarafından teklif götürüldüğünün bilgisine ulaşılan Mert Öcal'a, ATV ekranlarında her Çarşamba akşamı izleyici kitlesiyle buluşan Kuruluş Osman dizi projesinden teklif geldiği hakkında iddia ortaya atıldı.

 

 

Mucize Doktor dizisine 2 yeni oyuncu birden transfer oldu! Merve Dizdar'ın yerine gelenler kim?

Parkurda rakipleriyle kıran kırana mücadele eden oyuncunun bilhassa Survivor Türkiye yarışma programında saç ve sakallarının uzamasından ötürü Kuruluş Osman yapımı kanadından tercih edildiği ve Mert Öcal’ın da şu an için henüz gelen teklife cevap vermediği bilgisi de iddialar arasında bulunuyor.

Duygu Özaslan, hastalığı için tedavi sürecine girdi: Bulimia Nervoza rahatsızlığı ortaya çıktı!

Tüm bunların yanı sıra Survivor'daki ada yaşantısının son bulmasının üzerine adından daha sık söz ettirmeye başlayan Mert Öcal’a bir teklif de yeni sezonda ekran yolculuğuna atılacak oyuncu kadrosunda da Çağatay Ulusoy'ın yer aldığı Barbaros isimli dizi projesinden geldi.

Survivor programında rakibi manipüle etmek noktasında ilk akla gelen isim olan Mert Öcal’ı yarışmanın yapım şirketi Acun Medya’da kendi bünyesinde görmek istiyor. Şimdilik Dominik'te bulunan ve Türkiye'ye şu an için henüz geri dönüş yapmayan Mert Öcal'ın gelen teklifler arasında kararını hangisinden yana kullanacağı sabırsızlıkla bekleniyor.

YORUMLAR 55
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altan Düzyatan ı kuruluşa bekliyoruz
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altan Düzyatan ı kuruluşa bekliyoruz
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    İyice çine benzedik. Propaganda, gaz gırla gidiyor.
    Cevapla
  • cocuk 3 yıl önce Şikayet Et
    almanyada ertugrul dirilisi tekrar izliyoruz her aksam kanal ücyüzatmis
    Cevapla
  • ozan 3 yıl önce Şikayet Et
    izlemem o gelirse
    Cevapla
  • Mähri 3 yıl önce Şikayet Et
    Nedenmiş o çok iyi oyuncu bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün