Mucize Doktor projesinde keyifleri yerine getiren haber! Oyunculardan heyecanlandıran açıklama

Pandemi süreci nedeniyle erken sezon finali yapmak durumunda kalan Mucize Doktor dizisinin yeni sezon çekimlerinin başlamasıyla beraber heyecan düzeyi katlanarak arttı. Mucize Doktor'un dizi setinde uzun bir aranın ardından tekrardan aynı çatı altında buluşan ekip, ikinci sezonun ilk bölümünün çekimlerini gerçekleştirirken başrol oyuncuları Taner Ölmez ve Sinem Ünsal önemli ipuçlarını seyircisiyle paylaştı.

Mucize Doktor projesinde keyifleri yerine getiren haber! Oyunculardan heyecanlandıran açıklama
Mucize Doktor projesinde keyifleri yerine getiren haber! Oyunculardan heyecanlandıran açıklama
GİRİŞ 03.08.2020 23:36 GÜNCELLEME 03.08.2020 23:36
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Karantina dönemine girildiğinde Mucize Doktor dizi projesinin yapımcılığını üstlenen Asena Bülbüloğlu, konuk olarak ağırlandığı canlı sohbet esnasında yeni sezona yönelik önemli tüyolar aktarmıştı. Bülbüloğlu, ilgiyle takip edilen yapımın birinci sezonundan toplamda 13 bölüm hikayesinin ellerinde bulunduğunu ancak ikinci çok iyi başlangıç yapabilmek adına ellerindeki 13 sahneyi sonraki bölümlere dağıttıklarını vurgulayarak yeni sezon başlangıcının da çok etkileyici olacağını dile getirmişti. Tıpkı dizinin yapımcısının da söylediği gibi Mucize Doktor oyuncuları 2.sezonun ilk bölümünün çekimlerine hız kesmeden başlayarak seyircisini hem çok etkileyecek hem bir çırpıda izlenecek bir bölüm ortaya çıkarmış oldu.

Kuruluş Osman eleştirisi üzerine ortalık karıştı: Usta oyuncu Serdar Gökhan savunmasını yaptı!

O Ses Türkiye'yle temposunu artıracak Ebru Gündeş'e ödenecek miktar herkesi şaşkına uğrattı...

 

SİNEM ÜNSAL: ''TEKRAR TEKRAR İZLEYECEĞİMİZ ÇOK SAHNE OLACAK!''

Mucize Doktor dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Taner Ölmez ve Sinem Ünsal ikilisinin instagram canlı yayınında sevenlerinin karşısına geçtiği dakikalarda önemli ayrıntılar da gün yüzüne çıktı. Taner Ölmez ve Sinem Ünsal, yeni sezona müthiş bir başlangıç yapacaklarının özellikle altını çizerken müjdeli gelişmeleri de duyurmayı ihmal etmediler. Sinem Ünsal, “Neler neler bekliyor. Ama çok iyi bir bölüm geliyor, bu bölüm de çok iyi. Yeni sezon hikayelerimiz de dolu dolu. Galiba tekrar tekrar izleyeceğimiz çok sahne olacak” şeklinde ifadelere yer vererek izleyicisinin merak ve heyecan duygusunu ikiye katladı.

Bay Yanlış dizisi 2.kez yargı sürecinden geçti: Dava edilen Fox TV için alınan karar duyuruldu!

TANER ÖLMEZ: ''ZOR BİR BÖLÜM GELİYOR, BAYAĞI ZOR!''

Taner Ölmez ise, çekimlerin zor geçtiğini vurgularken aynı zamanda izlemesi çok keyifli bir ikinci sezon başlangıcı yapacaklarını da hayranlarına anlattı. Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa rolünü üstlenen başarılı oyuncu şu sözlere yer verdi: “Zor bir bölüm geliyor. Bayağı zor, bizim için çok zor. Sizin için çok keyifli. Bir anda başlayacak ve bitecek sizin için, çok keyifli. Çok hızlı bir bölüm. Okurken gerçekten bayağı bayağı bir çırpıda bitirdik. Çok güzeldi.”

Acun Ilıcalı'dan sezona damga vuran ortaklık: Söz sahibi olacağı futbol takımıyla atağa kalktı!

YORUMLAR 14
  • Sevgi 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman başlayacak 29. Bölüm
    Cevapla
  • Fadile 3 yıl önce Şikayet Et
    Eylulde
    Cevapla
  • EBRU 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen yeni bölümleri çıksın artık çok özledik mucize doktoru Bide çok özet olmasın hep yeni bölüm olursa çooook sevinirim
    Cevapla
  • Tugce 3 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten cok ozledik lutfen bu defa hemen bitmesin
    Cevapla
  • Vildan Guden 3 yıl önce Şikayet Et
    Özledik artik çabuk olun lütfen, daha fazla bekletmeyin. Türkiye'ye uçuşlarimiz da iptal oldu. Evde vakit gecmiyor sobanin önünde diziler olmadan. Ne guzel izliyorduk corona girdi araya.. Burasi soguk, battaniyenin altinda sicacik izleyelem bu guzel ve seviyeli siziyi.. hem bayagi biseyler de ögreniyoruz bu diziden. Emegiginize saglik, tesekkurler ..
    Cevapla
  • Sema 3 yıl önce Şikayet Et
    Nihayet seviyeli farklı bir dizi izliyoruz emeğinize sağlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...