Kuruluş Osman eleştirisiyle hedef tahtasına oturtulmuştu: Serdar Gökhan esas niyetini anlattı!

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizi projesinin oyuncu kadrosunda yer alan Serdar Gökhan, Kuruluş Osman yapımıyla ilgili eleştiride bulunarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Kuruluş Osman dizisinin tekrara düştüğünü ve bu nedenle uzamaması gerektiğini savunan oyuncu Serdar Gökhan, sarf ettiği sözlerinin izleyiciler tarafından yanlış anlaşıldığını dile getirdi.

Kuruluş Osman eleştirisiyle hedef tahtasına oturtulmuştu: Serdar Gökhan esas niyetini anlattı!
Kuruluş Osman eleştirisiyle hedef tahtasına oturtulmuştu: Serdar Gökhan esas niyetini anlattı!
GİRİŞ 03.08.2020 23:52 GÜNCELLEME 03.08.2020 23:52
Bu Habere 230 Yorum Yapılmış

TRT1'de uzun bir dönem boyunca izleyici kitlesini ağırlayan Diriliş Ertuğrul dizisinde Süleyman Şah rolünü üstlenen Serdar Gökhan, ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kuruluş Osman ve başrol oyuncusu Burak Özçivit hakkında göze çarpan eleştirilerde bulunmuştu. 

 

 

Mucize Doktor yeni sezonu için tutkunlarını neler bekliyor: ''Bir anda başlayacak ve bitecek!''

''Kuruluş Osman'ın cılkını çıkardılar'' şeklinde ifadelere yer veren Diriliş Ertuğrul oyuncusu Serdar Gökhan, artık dizide sürekli benzer hikayeye yer verilmesinin doğru olmadığını belirtmiş ve farklı bir projeye yönelmeleri gerektiğine yönelik öneride bulunmuştu.

 

 

O Ses Türkiye'yle temposunu artıracak Ebru Gündeş'e ödenecek miktar herkesi şaşkına uğrattı...

Kuruluş Osman dizisinin bu kadar uzamaması gerektiğinin özellikle altını çizerek işin tadında bırakılmasını savunan Serdar Gökhan, “Tadı kalmadı artık hikayenin. Döndür dolaş aynı şeyleri yapıyorlar. Bence başka bir proje yapmaları gerekiyordu. Ama bizim piyasamız böyle, tutunca bir dizi insanlar artık ‘yeter artık’ dedirtene kadar devam ediyorlar. Bence yanlış” sözleriyle tepkisini dile getirmişti.

Bay Yanlış dizisi 2.kez yargı sürecinden geçti: Dava edilen Fox TV için alınan karar duyuruldu!

Engin Altan Düzyatan’ın ardından Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit’in nasıl olduğu sorusu yöneltilince de Serdar Gökhan, eleştirilerine bir yenisini daha ekleyerek şu açıklamalara imza atmıştı:

“İyi bir çocuk, yakıştı da ona ama artık seyirci bitti, bıktı artık. Eski oyuncuları arıyorlar. Burak da sağ olsun genç bir kardeşimiz de omuzlayacak gücü yok. O dizi ağır bir performans gerektiriyor. Biraz omuzlayamadı, sırtlayamadı. Bu milletin ne istediği de belli değil, iyi şey yapıyorsun seyretmiyor. Abudik gubidik işler yapıyorsun reyting rekorları kırıyor.”

Show TV Çukur'un İdris Koçovalı'sından efsane proje! Oyuncu eşi de sinema filminde oynayacak...

''İNSANLAR BAZI ŞEYLERİ YANLIŞ ANLADILAR...''

Usta oyuncu Serdar Gökhan, hem Kuruluş Osman dizisiyle hem de başrol oyuncusu Burak Özçvit'le ilgili gerçekleştirdiği açıklamaların sosyal platformda kullanıcılar tarafından yanlış anlaşılmasının akabinde video çekerek konuya açıklık getirdi. Serdar Gökhan, "Muhabir arkadaşlarla yaptığımız tamamen iyi niyetli sohbet, sosyal medyada yanlış anlaşılmalara yol açtı. İnsanlar bazı şeyleri yanlış anladılar" diyerek konuşmalarının yanlış yorumlandığını dile getirdi.

Acun Ilıcalı'dan sezona damga vuran ortaklık: Söz sahibi olacağı futbol takımıyla atağa kalktı!

''BEN DE O DİZİNİN BİR PARÇASIYIM...''

Serdar Gökhan "Kuruluş Osman ile ilgili herhangi bir kötü yorum yapmam mümkün değil. Ben de o dizinin bir parçasıyım. Koronavirüs döneminde bile büyük bir özveriyle çalıştılar, seyirciyi dizisiz bırakmadılar. Takdir etmek lazım" diyerek ekranlarda reyting rekorları kıran diziyi zevkle izlediğini vurguladı.

Nusret Gökçe, COVID-19 döneminde restoranı uzun süre kapalı tutulunca milyon lira yardım aldı!

''BURAK ÖZÇİVİT KARDEŞİMİ SEVİYORUM''

Gökhan, "Ben Burak Özçivit kardeşimi seviyorum. Diziye de çok yakıştığını, tam Türk tipi olduğunu da söyledim. Onun için Allah yollarını açık etsin dizileri daim olsun" sözlerinde bulunarak 'Kuruluş Osman dizisinde Osman Gazi rolünü üstlenen Özçivit'e destek verdi.

YORUMLAR 230
  • Reşit 3 yıl önce Şikayet Et
    sedar bey efendice eleştirmiş
    Cevapla
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Serdar Gökhanın yaptığı elestiriye sonuna kadar katılıyorum. Usta oyuncu yılların tecrübesi bir aktör. Kuruluş Osman dizisi ,Diriliş Ertuğrul un tırnağı olamaz
    Cevapla
  • orhan gazi 3 yıl önce Şikayet Et
    serdar gőkhan haklı az bile sőyledi. kuruluş osman dizisi bizleri tariten soğuktu. inşaalh tekrar başlamaz
    Cevapla
  • Adem38 3 yıl önce Şikayet Et
    Serdar Gökhan sapına kadar doğru söylüyor. Adam gibi dizi yapsınlar.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben diriliş ertugrulu soluksuz izliyordum . Ama bu yeni dizi ilk 6 bölümü izledim nedense sarmadı . Şimdi beyaz TV de her gün diriliş ertugrulu tekrar izliyorum . Yani varın hesabını siz yapın yeni dizi yerine eski ve bir defa izlediğim halde tekrarını izliyorum . Yani çok kötü . Kimse kusura bakmasın ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!