TRT1 Diriliş Ertuğrul'la nam salan Engin Altan Düzyatan'dan alkışlanacak jest! Gururlandırdı...

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizi projesiyle akıllardan asla silinmeyecek sahnelere imza atan oyuncu Engin Altan Düzyatan, 2 gün önce 41 yaşına girdi. Her ne kadar Kuruluş Osman dizisine gelmesi adına kendisine ısrarla çağrı yapılsa da Barbaros dizisinde rol almaya karar veren Engin Altan Düzyatan, doğum günü vesilesiyle kendisine hediye gönderecek sevenlerine çok özel bir ricada bulundu.

TRT1 Diriliş Ertuğrul'la nam salan Engin Altan Düzyatan'dan alkışlanacak jest! Gururlandırdı...
TRT1 Diriliş Ertuğrul'la nam salan Engin Altan Düzyatan'dan alkışlanacak jest! Gururlandırdı...
GİRİŞ 03.08.2020 23:27 GÜNCELLEME 03.08.2020 23:27
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Yayın hayatına giriş yapmasından çok kısa bir zaman sonra ulaştığı izlenme oranlarıyla büyük sükse yakalayan Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, 26 Temmuz tarihinde 41.yaşına adım attı.

ATV ekranlarında ekran macerasına atılan Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosuna girmesi için hayranları her fırsatta çağrıda bulunsa da yeni yayın döneminde Barbaros isimli yapımda rol üstlenecek Engin Altan Düzyatan, doğum günü için Türk Kanser Derneği’nde bir bağış kampanyası başlattı.

TV8 MasterChef Türkiye yarışmacısı diskalifiye mi edilecek? Şef, yarışmacıyı programdan kovdu!

 

TRT1 ekranlarında yayına girecek Barbaros dizisinde Barbaros Hayrettin Paşa karakteriyle seyircisinin karşısına geçmeye hazırlanan Engin Altan Düzyatan, sosyal medya hesabı platformu üzerinden şu sözlerle yer verdi: "Bu sene doğum günüm için Türk Kanser Derneği’nde bir bağış kampanyası açtım. Bana gelecek hediyeler yerine, sevenlerimden ve yakınlarımdan, kanser tedavisi gören ve desteğe ihtiyaç duyan hastalara umut olmalarını istiyorum. Kampanya, doğum günü tarihim olan 26 Temmuz'a kadar açık kalacak. Kampanya linkine profilimden ulaşabilirsiniz. Bağışta bulunan herkese şimdiden destekleri için çok teşekkür ediyorum. Hepinize sevgilerimle..."

Ali Sunal ses getiren tartışma olayına son noktayı koydu! 'Berkay'la bir kavga olayı varmış...'

Survivor yarışmacısı Mert Öcal'dan korkutan açıklama: ''Dikiş atıldı, biraz da morluk var...''

ENGİN ALTAN DÜZYATAN, KURULUŞ OSMAN YERİNE BARBAROS DİZİSİNDE OYNAYACAK!

Yeni sezonda dört gözle Kuruluş Osman dizi projesinde gelmesi beklenen fakat yaptığı seçim doğrultusunda artık rol almayacağı netleşen Engin Altan Düzyatan'ın TRT1 kanalında yayın hayatına merhaba diyecek Barboros dizisinde oynayacağı kesinliğe kavuştu. İşte Sina Koloğlu’nun yazısındaki detaylar:

“TRT için çekilecek ‘Barbaros’ dizisinde Barbaros karakterini Engin Altan Düzyatan oynayacak. Bu kesinleşti. Dizinin kanalda ocak ayında yayında olması planlanıyor. Henüz plato inşaatı başlamadı gelen bilgilere göre. Senaryoyu Ozan Aksungur ve Cüneyt Aysan birlikte yazıyor. Bakalım bizim ‘Barbaros’ nasıl olacak?”

YORUMLAR 45
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Size yakışan öncelikli olarak kuruluş dizi çekimlerinde yer almanız ve Osmanlı devletinin ilk kurulusu u tamamlayıp bitirmenizdir Sizi çok takdir ediyorum Bu kadar insan sizi bekliyor Gerisi artık sizin düşünceniz Saygılar sunuyorum
    Cevapla
  • zilha 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence önce diriliş dizisini tamamlayıp Barbaros'a öyle geçmeliydiniz. Dilerim bu diziyide yarım bırakmazsınız
    Cevapla
  • Akeem akeem 3 yıl önce Şikayet Et
    Dirilis ve Kurulus arasinda Daglar kadar Fark var... Her bolum insaAllah daha iyi olur ümidiyle bakiyoruz ama ilerleme yok malesef.. Anladikki Böylesi roller herkese yakışmıyor.. Barborosu Heyecanla bekliycez.. Başarıların devamini dileriz...
    Cevapla
  • Ahmet Bahadır 3 yıl önce Şikayet Et
    Engin Bey size Helal Olsun, Diriliste gösterdiğiniz oyunculuk yeteneginiz ve performansiniz tek kelime ile mükemmel di. Bütün bölümlerin tekrarını izliyoruz. Herbölüm çok keyif veriyor Çok yakismistiniz TÜRK BEYİ ERTUĞRULA , Keşke bir sezon daha devam etseydiniz. Ayrıca Uzun saç ,Börk Sakal size çok yakışıyor, Saygılar.... Kuruluş Osmandan aynı Lezzeti alamıyoruz ( Yapımcıya ve Yönetmene duyurulur )
    Cevapla
  • Rasul Azizov 3 yıl önce Şikayet Et
    Hələdə kuruluş osman başladığında gözlərimiz sizin adınızı arıyor bəlkə gəldiniz deyə “ERTUĞRUL BEY”
    Cevapla
  • Hikmet 3 yıl önce Şikayet Et
    BARBAROS filmini dört gözle bekliyoruz. Reis en iyi şekilde yine gönülleri fethedecektir.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Barbarosu çok güzel canlandıracağından eminim. Dört gözle bu diziyi bekliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı