MasterChef Türkiye'de bardağı taşıran son damla! Kural ihlalinde bulununca jüriler acımadı...

Şeflerin tarifine en makul biçimde lezzet sunanların bir adım daha yükseleceği MasterChef Türkiye yarışma programı diskalifiye iddiasıyla çalkalanmaya başladı. Yarışmacıların maharetlerini konuşturarak yemeklerin en iyisini gösterebilmek adına kıyasıya mücadele ettiği MasterChef Türkiye'de, Mehmet Şef'in Mohammad Ayad isimli yarışmacı için ''Buradan gidebilirsin...'' diyerek programdan kovması damga vurdu.

MasterChef Türkiye'de bardağı taşıran son damla! Kural ihlalinde bulununca jüriler acımadı...
MasterChef Türkiye'de bardağı taşıran son damla! Kural ihlalinde bulununca jüriler acımadı...
GİRİŞ 03.08.2020 23:30 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:48
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Yemek konusunda başarılı sonuçlar gösterip hızlı bir ilerleme kaydedeceğine inanan yarışmacı adaylarının kıran kırana mücadele ettiği MasterChef Türkiye yarışma programında sular durulmuyor.

Şefler tarafından kendilerine tanınan çok kısa bir zaman içerisinde yapabileceklerinin en güzelini ortaya koyarak hünerlerini sergileyen yarışmacılar düellolarda birbiriyle kapışırken MasterChef Türkiye'de diskalifiye kararı konuşulmaya başlandı.

Diriliş Ertuğrul’da rol alan Engin Altan Düzyatan’dan özel çağrı! ‘’Kanser tedavisi gören…’’

 

Son 16 yarışmacı kadrosuna hangi isimlerin adını yazdıracağı jüri üyelerince belirlenmesi için üçlü düellolar yapılırken, 24 Temmuz Cuma tarihinde yani bu akşam TV8 ekranlarında yayına girecek olan yeni bölümünde Mehmet Şef'in, Mohammad Ayad adlı bir yarışmacı için sarf ettiği sözler dikkatleri üzerine çekti.

Bu sezonda da jüri kadrosunun değişmez isimlerinden Mehmet Yalçınkaya'nın düelloda rekabet eden Mohammad Ayad yarışmacısı için "4 sefer görüntülere baktık buradan gidebilirsin" şeklinde ifadelere yer vermesinin ardından kural ihlali yaptığı için direkt olarak MasterChef Türkiye'den elenmiş oldu.

Ali Sunal ses getiren tartışma olayına son noktayı koydu! 'Berkay'la bir kavga olayı varmış...'

Öte yandan yeni bölüm tanıtım fragmanında Mehmet Şef'in sarf ettiği sözler karşısında her ne kadar yarışmacı Celal Sarıgül'ün yüzü gösterilmiş olması MasterChef Türkiye'den onun eleneceği ihtimalini gözler önüne serse de aslında işin gerçeği ortaya çıktı ve Mohammad Ayad, tadım kaşığı ile toplamda iki kez tadım gerçekleştirdiği için hazırlamış olduğu yemeğin tadına dahi bakılmadı.

Survivor yarışmacısı Mert Öcal'dan korkutan açıklama: ''Dikiş atıldı, biraz da morluk var...''

YORUMLAR 37
  • Nuray 3 yıl önce Şikayet Et
    Altı üstü yaptıkları yemek...sanki beyin smeliyati yapıyorlar...sonuçta bu lezzetin ortak bir kriteri mi var ...
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden bir tasa yirmi kaşık sallıyorduk
    Cevapla
  • Fatih yaman 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları azarlamak ekranda kimsenin haddi değil zaten oraya katılan da pek makbul insanlar değil çünki orda adamına göre muamele ediliyor biraz garibansan sesin çıkmyıyorsa bagırıyorlar
    Cevapla
  • Kayahan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakınca zannedersin zorla seyrettiriyorlar. Evet bazı unsurlar kötü gelebilir ancak bence usta-çırak ilişkisi içinde çok zorlama değil. Sonuçta onlar usta ve çırak arıyorlar birde orada bütün şefler ayrı birer karekter hepsinden aynı tavrı ve tutumu beklemek yanlış olur.
    Cevapla
  • Gerek yok 3 yıl önce Şikayet Et
    Zorla tutuyorlar insanları orada kendi istekleriyle gidiyorlar bunda birşey yok yani ön yargılı konuşuyorlar
    Cevapla
  • İnce 3 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet şef tam bir kültür erozyonuna uğramış izleyiciye saygısı olmayan ,kişiliği kavgaya dayalı bir insan. izleyici bundan muzdarip onun yeri ora değil bu kadar yazıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı