Ayasofya kararı besleme medyayı rahatsız etti: Cami değil, kilise açılsın!

86 yıl sonra tekrar ibadete açılan Ayasofya-i Kebir Camii içimizdeki Yunan artıklarını o kadar rahatsız etmiş olacak ki T24 yazarı Yalçın Doğan bugünkü köşe yazısında kukla siyonist Arap liderlerini örnek vererek "Cami değil, kilise açılsın!" önerisinde bulundu.

Ayasofya kararı besleme medyayı rahatsız etti: Cami değil, kilise açılsın!
Ayasofya kararı besleme medyayı rahatsız etti: Cami değil, kilise açılsın!
GİRİŞ 26.07.2020 21:04 GÜNCELLEME 26.07.2020 21:28
Bu Habere 188 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin milli ve dini değerleriyle gelişmesini her fırsatta eleştiren ABD'nin besleme medya listesindeki T24, sahiplerine yaranmak için yine saldırıya geçti.

ÜMMETİN ÇIBAN BAŞI BAE'Nİ İSLAM'IN REFERANS ÜLKESİ YAPTI!

ABD raporlarına geçen sitenin kalemşörü Yalçın Doğan İslam coğrafyasında sahip olduğu zenginliklerle Müslümanlara kan kusturan Birleşik Arap Emirlikleri'ni (BAE) şu sözlerle İslam'ın referans ülkesi olarak gösterdi: Bir buçuk yıl önce Abu Dabi... İslamın temel referans ülkelerinden Birleşik Arap Emirlikleri başkenti...Abu Dabi'de bir katolik kilisesi açılıyor. Bu bir ilk!.. Açılışa, İslam'ın yine temel referans yapılarından, Mısır'daki El Ezher Camii'nin baş imamı da katılıyor. Açılışa başka kim katılıyor?..Birleşik Arap Emirlikleri'nden iki veliaht prens... Açılışa başka kim katılıyor?..Katolik Kilisesinin ruhani lideri Papa da, Abu Dabi'deki açılış töreninde hazır bulunuyor.

HAÇLILARIN SESİ OLDU

"Batı'dan kopuyoruz" diye aşağılık kompleksli eski Türkiye insanlarına seslenen Doğan, Abu Dabi'deki "Müthiş" Katolik kilisesinin açılışını övüp Fatih'in vasiyeti Ayasofya kararı hakkında ahkam keserek "Bu kararıyla Tayyip Erdoğan öncelikle Ortodokslarla, daha geniş çerçevede Hıristiyanlarla köprüleri atarken, yönetimlerin temel olarak İslama dayandığı Arap ülkeleri kapılarını Hıristiyanlara açıyor." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 188
  • A.eren 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz Müslümanların İBADET yeri CAMİİ onun için biz CAMİİ açıyoruz, yunanistanda açılan kiliseye karışmıyoruz. Sizde lütfen bizim CAMİİ lerimize K A R I Ş M A Y I N.
    Cevapla
  • hakyerinibuldu 3 yıl önce Şikayet Et
    kafir ve münafiklar kuduruyor ayasofya camii olarak acildigi icin
    Cevapla
  • Metin k. 3 yıl önce Şikayet Et
    T. C. Açılan tüm camiler halkın yardımlarıyla yapılıp açılıyor. Siz HRİSTİYAN lar kiliseye gitmek istiyorsanız kendi kilisenizi kendiniz yapın
    Cevapla
  • Samimiyet 3 yıl önce Şikayet Et
    Kiralık bir kalemdir şimdiki görevi ters algı hesap hareketlerini takip edin kimin adamı oldugu ortaya çıkar....
    Cevapla
  • YÖRÜK 3 yıl önce Şikayet Et
    azdan az çoktan çok gider sen kendini yorma yalçın doğan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada