Besleme medyanın kirli çamaşırları ortaya çıkınca saldırıya geçti

ABD’nin ünlü düşünce kuruluşu Center for American Progress, “Türkiye’nin Değişen Medya Ortamı” adındaki raporuyla Gazete Duvar, Medyascope, T24 ve Bianet gibi kurumların yurtdışı kaynaklar tarafından beslendiğini ortaya çıkardı. Besleme Medya, bu gerçeklerin ortaya çıkmasının ardından İletişim Başkanlığı ve Fahrettin Altun üzerinden saldırıya geçti.

Besleme medyanın kirli çamaşırları ortaya çıkınca saldırıya geçti
Besleme medyanın kirli çamaşırları ortaya çıkınca saldırıya geçti
GİRİŞ 19.07.2020 16:49 GÜNCELLEME 19.07.2020 16:49
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin milli kurumlarına, vatandaşa yönelik yapılan algı operasyonlarında en ön saflarda yer alan Gazeteduvar isimli medya kurumunun yurtdışı kaynaklar tarafından beslendiği ortaya çıktı. Kirli yüzlerinin bir kez daha ortaya çıkmasından rahatsız olunca bu kez de İletişim Başkanlığı ve Fahrettin Altun üzerinden saldırıya geçtiler. 

 

BESLEME MEDYA SÖZÜNE KARŞILIK SOYUT İFADELER İLE İFTİRALAR

Yabancı kurumlar tarafından fonlanıp Türkiye'de Türkiye düşmanlığı ve milli duruşa aykırı her türlü hakaret ve iftira konusunu dillendirmek için görev alan sözde basın kuruluşu 'Gazeteduvar' bu kez 'Besleme medya' oluşlarının ortaya çıkmasının ardından İletişim Başkanlığı ve Fahrettin Altun üzerinden somut bir argümana sahip olmadan saldırıya geçti. 

 

 İFTİRANIN ADI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ OLDU

 Batılı ülkelerden tarafından fonlanan ve Türkiye'ye düşmanlık yapan bu ülkelerin ağzıyla gazetecilik yapmaya çalışan Gazete Duvar, Medyascope, T24 ve Bianet'in iddia ettikleri gibi hiç de özgür olmadığı ortaya çıkarken; Gazete Duvar'da çıkan bir köşe yazısı da besleme medyanın nereden ve nasıl beslendiğini gösterir nitelikte oldu. Foyaları ortaya çıkınca bu skandalı örtebilmek için İletişim Başkanlığı'nı hedef alan GazeteDuvar, hiç bir somut iddia ortaya koyamadan tamamen öznel varsayımlar ve iftira ile İletişim Başkanlığı'nın propaganda aracı olduğunu iddia etti. İletişim Başkanlığı tarafında kuruma bağlı birimlerin tek tek isimleri açıklanmış ve hepsi internet sitesinde yer alırken yine 'TRT ve Anadolu Ajansı'nın da buraya bağlandı' iftirasını atan GazeteDuvar böylelikle sahiplerinin sözcüğünü yaparak gerçekten kimin propaganda aracı olduğunu da göstermiş bulundu.

GazeteDuvar daha önce hem kendisinin hem de kendi gibi parası, emperyalist Batılı ülkeler tarafından gönderilen Medyascope, T24 ve Bianet'in defalarca yaptığı üzere 'basın özgürlüğü' adı altında yalan ve iftira haberi yayınlayarak Besleme Medya'nın propaganda misyonunu devam ettireceğini de gösterdi.

YORUMLAR 35
  • gaddar 3 yıl önce Şikayet Et
    bu itlerin sahibi biziz. bizi bir kaç dolar için ısırmaya çalişiyorlar.
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    bu tür yayın yapan kurumları kapatın,fox bloomberg duvar daha birçok sözde medya,ülkenin altını oymaktan başka ne yapıyolar Allah aşkına,niye bir devletin gücü yetmezmi bu bölücü hainlere?
    Cevapla
  • Almancı 3 yıl önce Şikayet Et
    Fox’u unutmayalım!
    Cevapla
  • xray 3 yıl önce Şikayet Et
    mitin bunlara operasyon yapması gerek.
    Cevapla
  • Nurdan 3 yıl önce Şikayet Et
    Emperyalizmin uşakları beslemeleri ne derse desin inadına Recep Tayyip Erdoğan inadına erdoğan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi