Selçuk Bayraktar'dan BirGün'ün haberine müthiş cevap

Milli ve dini değerlerimize karşı duruşu ve Türkiye aleyhine kara propaganda yapmasıyla bilinen BirGün Gazetesi ürettiği siha ve İHA'larla PKK'nin kökünü kazıma noktasına getiren Selçuk Bayraktar'a milyonların sevgisini kazanmış TEKNOFEST üzerinden çamur atmaya kalktı. Bayraktar'ın sosyal medyadan BirGün'e SİHA ve İHA göndermeli cevabına beğeni yağdı.

GİRİŞ 18.08.2020 02:15 GÜNCELLEME 18.08.2020 03:19
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Türkiye'ye SİHA ve İHA'larıyla çağ atlatan Baykar Savunma Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar yine yerli ve milli menfaatlerin karşısındaki medyanın hedefinde. BirGün'ün haberine TÜBİTAK'tan yazılı açıklama gelirken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sert tepki gösterdi.

BİRGÜN, ALGI OPERASYONU YAPAYIM DERKEN...

Bayraktar'ı "AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı" diye tanımlayan BirGün gazetesi TEKNOFEST için yapılan harcamalarla ilgili algı operasyonu yapayım derken Selçuk Bayraktar'tan taşı gediğine koyan bir açıklama geldi.

"ÖZELLİKLE SİHA VE FÜZELERİ 'ÇOK SEVDİĞİNİZİ' YAYINLARINIZDAN BİLİYORUZ"

BirGün gazetesinin twitterda paylaştığı haberi kendi hesabından paylaşarak şu yorumu yaptı: Sadece e-araç yarışması değil! Tübitak, İHA ve Roket yarışmalarını da düzenliyor. Özellikle SİHA ve füzeleri "çok sevdiğinizi" yayınlarınızdan biliyoruz. Bu yıl gençler daha gelişmiş füze ve İHA'larla TEKNOFEST'te yarışacaklar. Bekleriz. Eminiz yine çok seveceksiniz! 

BİRGÜN: TÜBİTAK VE DAMAT EL ELE

Bozuk siciliyle Selçuk Bayraktar'ı hedefine alan "TÜBİTAK ve damat el ele" başlığıyla hazımsızlığını en başından ortaya koyan gazete "1 milyon TL" harcama yapılan TEKNOFEST'le ilgili karalayıcı ifadeler kullandı.

PKK AĞZIYLA HABERCİLİK

BirGün Gazetesi, geçen yıl düzenlenen Barış Pınarı Harekatı haberini sosyal medya hesabından "Türk savaş uçakları sivil bölgelere hava saldırısı düzenlemeye başladı" başlığı ile duyurmuştu.

BAKAN VARANK'TAN BİRGÜN'E TEPKİ!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank TEKNOFEST üzerinden hazımsızlık yapan BirGün'e sert tepki göstererek "15 yıldır düzenlediğimiz bir yarışmanın, bilime ve teknolojiye gönül vermiş yüzbinlerce genci buluşturan TEKNOFEST çatısı altında gerçekleştirilmesine bile saldırabiliyorlar. Merak etmeyin gençler, hakkınızı da geleceğinizi de sonuna kadar savunacağız; siz icad çıkarın yeter." ifadelerini kullandı.

TÜBİTAK YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) sosyal medya hesabından BirGün gazetesinin haberini ilişkin açıklama yaptı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 35
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Selcuk bayraktar, efendi , caliskan, durust kisilik.Gorunen koy klavuz istemez.Basarilarin daim olsun .
    Cevapla
  • Anatolia 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu mühendis çok akıllı:) Allah yar ve yardımcısı olsun, ülke millet adına harika işler yapıyor, üretiyor, geleceğe dönük muhakkak ülke menfaatleri çerçevesinde muhendislerde yetiştiriyor. Bravo
    Cevapla
  • Şeref 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz ne zaman akıllanacaksınız? Suriye'yi, Irak'ı ,Libya'yı görmüyor musunuz? Bunlar size ibret olmuyor mu? Vatanı olmayanın hiç bir şeyi yok demektir.Hangi ülke lehine çalışıyorsunuz? Türkiyemizi sevmiyorsanız istediğiniz yere gidebilirsiniz.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizi sevmedikleri doğru. Onlar da biran önce gitmek istiyorlar. Ancak efendileri gitmelerine müsaade etmiyor. Hain olarak aldıkları kemikleri keserler diye korkuyorlar. Bu gidişle ömür boyu değil sülale boyu ilelebet hain olarak kalacaklar.
    Cevapla
  • Hekim 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatansız hain kanı bozuklar bu vatan için bir faydanızı söyleyebilirmisiniz it ürür kervan yürür
    Cevapla
  • saç 3 yıl önce Şikayet Et
    Guguk kuşlarının yuvası yoktur.yumurtası vardır.onuda hırsızlama başka bir kuşun yuvasına yumurtlar.yuva sahibi kuş dünyaya getirir besler büyütür kendisinden büyük olmasına rağmen fark etmez.hatta yuva sahibi kuşun yavrusunu yuvadan atar besinlerin hepsini o tüketir.yuvadan uçar.neslini devam ettirmek üzere.doğuştan hain olanmisali guguk kuşuda.insanlığa insana ne oluyor?akletmezmisiniz düşünmezmisiniz der.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!