Müge Anlı’nın tahtına gözünü dikti! Ünlü haber spiker Show TV ile rakip geliyor!

Sabah kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Show TV'den rakip geliyor. Didem Arslan Yılmaz tarafından yönetilecek olan program aynı formatta yayın hayatına başlayacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme adındaki yeni program hakkında yapılan ilk açıklamalarda ise programın yeni sezona iddialı bir giriş yapması yönünde.

Müge Anlı’nın tahtına gözünü dikti! Ünlü haber spiker Show TV ile rakip geliyor!
Müge Anlı’nın tahtına gözünü dikti! Ünlü haber spiker Show TV ile rakip geliyor!
GİRİŞ 28.07.2020 13:59 GÜNCELLEME 28.07.2020 14:01
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Show TV ekranlarından dişli bir rakip geliyor. Sabah kuşağında ATV ekranlarında büyük bir hayran kitlesine sahip Müge Anlı, uzun yıllardır İşlenen çeşitli suçları, cinayetleri gün yüzüne çıkararak yıllardır kayıp insanları buluyor, aileleri ve yakınlarına kavuşturuyor. Şimdi ise Habertürk'ten ayrılarak Show TV'ye geçen Didem Arslan Yılmaz, aynı formatta yeni bir programla yayın hayatına başlayacak. İşte merak edilen detaylar...

 

 

Müge Anlı sezon finali tarihini duyurdu! Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ne zaman bitiyor?

MÜGE ANLI'YA SHOW TV'DEN DİŞLİ BİR RAKİP GELİYOR!

Müge Anlı'nın Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Show TV'den "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" adında yeni bir rakip geliyor.

 

 

Didem Arslan Yılmaz tarafından yönetilecek program hakkında yapılan açıklamada "Haberciliğinin verdiği tecrübe ile yaşananlara farklı pencerelerden bakacak olan Didem Arslan Yılmaz ile Türkiye'de artık hiçbir olay gizli kalmayacak; hiçbir dava yarım bırakılmayacak, hiç kimse yok sayılmayacak. Alanında uzman hukukçular ve doktorların da yer alacağı, Türk televizyonlarının gerçeklikle tanışacağı programda kederler sevince; karamsarlık umuda dönüşecek. Yıllardır yakınlarını arayanlara umut, çözülemeyen davalara ışık olacak program Türk halkına yeni bir ses, yeni bir soluk getirecek. Bugüne kadar Türkiye'nin nabzını tutan Didem Arslan Yılmaz şimdi ise SHOW TV'de halkın nabzını tutacak" ifadelerine yer verildi.

DİDEM ARSLAN YILMAZ İLK SİNYALİ VERMİŞTİ

Didem Arslan Yılmaz  Show TV ekranlarında başlayacağı yeni program için ilk sinyalleri paylaştığı veda mesajında vermişti. İşte mesajda yer alan satırlar;

"Sevgili Arkadaşlarım, yeni bir yolculuğa çıkıyorum. Haberin farklı bir kulvarında yeni bir program heyecanı içindeyim. Artık Habertürk'de olmayacağım. Ama aynı çatı altında olacağız. Show Tv'deyim artık. Çok uzağa gitmiyorum. Sizleri çok seviyorum, başarılarınızı ilgiyle izlicem hep. Kalbimdeki yeri ayrı Habertürk'ün, çok emek verdim. Acısıyla, tatlısıyla çok anıyla ayrılıyorum. Hepinizi kocaman kucaklıyorum. Reytinginiz, reytingimiz bol olsun."

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Gerek sunuculuk gerekse televizyon programcılığı alanında mesleğini icra etmesinin yanı sıra gazetecilik kimliğiyle de birbirinden başarılı işler çıkaran Müge Anlı, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden tamamlamıştır.  

Müge Anlı yüksek lisans eğitimini de Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde ‘’Hukuk’’ bölümü üzerine tamamlamıştır. 2008 tarihinde Burhan Akdağ’la evliliğini sonlandıran Müge Anlı, bir kız çocuğa sahiptir.

DİDEM ARSLAN YILMAZ KİMDİR?

Didem Arslan Yılmaz 12 Ocak 1974 İstanbul doğumlu, Türk haber spikeri ve muhabir.

1992 yılında Basın Yayın Yüksekokulu'ndan mezun oldu. Gazeteciliğe 1992'de Flash TV'de haber sunarak başladı. Sonra Kanal D'ye geçerek muhabirlik yaptı. Çalar Saat programını Serdar Cebe'yle Haftasonu Haberleri'ni sundu. Daha sonra Uğur Dündar ekibinde Star TV'ye geçti. Daha sonra Habertürk'e geçti ve Haber Sahası programını sundu.

Didem Arslan Yılmaz daha sonra yine Habertürk'te 13 Ajansı, Gün Ortası ve Türkiye'nin Nabzı programlarını sundu.

13 Ajansı, Gün Ortası ve Türkiye'nin Nabzı programlarını sunan Didem Arslan Yılmaz, 22 Mayıs 2016'da kanal ile yolları ayırdıktan sonra Twitter'dan yaptığı açıklamayla CNN Türk'ten ayrıldığını ve Habertürk'e geri döndüğünü söyledi.

YORUMLAR 25
  • Başarili kadin 3 yıl önce Şikayet Et
    Müge Anlinin tahtini ancak Allah Yikar Didem Arslan digil Allah her zaman Mügenin ýanindadir Türkmenistandan sevgiler ve saýgilar Mügecim
    Cevapla
  • Kapriz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ýapmayin allah aşkyna Dedem Arslan size ne yaptida böyle konusuyorsunuz bence 2 side güzel adaletli sunucu ön ýargili olmayin lütfen!
    Cevapla
  • Deniz deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim gelirse gelsin müge anli varken geldigi gibi geri giderler müge anli alaninda 1 numara
    Cevapla
  • Meltem 3 yıl önce Şikayet Et
    Müge anli birtane kim gelirse gelsin onun sesi yeter.
    Cevapla
  • Fefit 3 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen siyasete angaje olmamak için belkide chp ye destek olmak isteyenlerin baskısından kaçtığı için magazin formatlı bir programı seçti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri