Kurtlar Vadisi'nden Kuruluş Osman'a oyuncu mu transfer edilecek? Gündemde göze çarpan iddia...

Geçtiğimiz günlerde ATV ekranlarında sezon finaline girerek ekrana kısa bir süreliğine veda eden Kuruluş Osman dizisi hakkında ortalığı sallayan transfer iddiası ileri sürüldü. Medya gündeminde konuşulan yeni iddiaya göre Kuruluş Osman projesine yeni sezon itibariyle Ertuğrul Gazi karakterinin dönüş yapacağı ve bu ismin de Kurtlar Vadisi yapımıyla yakından tanıdığımız Tamer Yiğit olacağı iddia edildi.

Kurtlar Vadisi'nden Kuruluş Osman'a oyuncu mu transfer edilecek? Gündemde göze çarpan iddia...
Kurtlar Vadisi'nden Kuruluş Osman'a oyuncu mu transfer edilecek? Gündemde göze çarpan iddia...
GİRİŞ 06.08.2020 09:53 GÜNCELLEME 06.08.2020 09:54
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarında yayın hayatına giriş yaptığı ilk bölümden beri izlenme oranlarındaki başarısıyla rakiplerinin ötesine geçen Kuruluş Osman dizi projesinde Burak Özçivit'in üstlendiği Osman Bey'in babası Ertuğrul Gazi karakterinin geri döneceği gün için sayılı günler kaldı.

Hafızalarda kalıcı bir iz bırakan sahneleriyle tutkunlarının ekran başında pür dikkat kesildiği Kuruluş Osman projesinin yeni sezonuyla ilgili gelişmeler aktarılmaya başlandı. Gündemi şimdiden kasıp kavurmaya başlayan iddialar doğrultusunda Ertuğrul Gazi rolünü bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi Pusu'nun dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Tamer Yiğit'in üstleneceği belirtildi.

Nizamı Alem konusu & oyuncuları: Diriliş Ertuğrul senaristinden TRT1 dizisi bomba gibi geliyor!

Müge Anlı programı bu hafta neden yok: Ünlü sunucudan hayal kırıklığına uğratan açıklama!

 

Kurtlar Vadisi Pusu projesinde iki sezon süresince Selçuk Toros rolünü oynayarak seyircisinin karşısına geçen usta oyuncu Tamer Yiğit'in Kuruluş Osman'ın ikinci sezonunda kamer karşısına geçeceği iddiası ileri sürüldü.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi oyuncusu Aslıhan Güner'den acı haber geldi! Hayata veda etti...

İDDİAYA GÖRE, TAMER YİĞİT ERTUĞRUL BEY OLARAK GELİYOR...

Kurtlar Vadisi Pusu dizi projesinin izleyici kitlesini ağırlayan Tamer Yiğit'in Kuruluş Osman ekibine gireceği ve bununla beraber başarılı oyuncuyla prensipte anlaşılarak el sıkışıldığı gündemde konuşulan iddialar arasında bulunuyor. Fakat, Kuruluş Osman dizisi kanadından ve Mehmet Bozdağ tarafından konuya yönelik resmi açıklama henüz gerçekleştirilmedi.

YORUMLAR 21
  • emin 3 yıl önce Şikayet Et
    kuruluş osman diye diriliş ertuğrulun tekrarı çekiliyor zaten aynı konu ve bire bir aynı sahneleri kuruluş osman la başrol değişikliği ile izletiliyor konu ve seneryo üretemiyorlar
    Cevapla
  • Bahadır 3 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul da Osman rolünü oynayan çocuk bile daha iyi olurdu şurda :)
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bana kuruluş osman demeyin Allah rizasi icin midem bulanıyor sacmaliklar aklima geliyor
    Cevapla
  • numan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir ara ediz hundan bahsedildi simdi tamer yigit deniyor ..bu isi engin altan ile tamamlamak lazimdi.. ama diziyi yapimcilar yarida birakip kurulus osmana gectiler...burak ozcivitin yerine payitahtaki ahmet pasa rolunu oynayan kisi cok yakisirdi... kurulus osman icin yanlis karekter secilmis.. tat vermiyor ama ecdadimizi anlatan bir dizi oldugu icin izliyorum..
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Burak özçivit in kasıla kasıla konuşmalarıyla bu dizi artık tat vermiyor tarihimizi de katlediyor. Sözde tarihi dizi ama saçmalayıp duruyorlar. 360 TV de diriliş Ertuğrul tekrarı oynuyor inan onu izliyorum daha keyifli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer