TV8 MasterChef Türkiye'de sesler yükseldi: Usta şef duydukları karşısında sinirine yenik düştü!

Yarışmacıların yeteneklerini konuşturduğu MasterChef Türkiye'de ana kadro yavaş yavaş tamamlanmaya başlarken tansiyon seviyesi zirveye taşındı. MasterChef Türkiye programında rekabet gittikçe kızışırken Mehmet Yalçınkaya, yarışmacılardan Furkan'ın kendisine vermiş olduğu yanıt üzerine küplere binerek stüdyodan kovması geceye damgasını vuracak.

TV8 MasterChef Türkiye'de sesler yükseldi: Usta şef duydukları karşısında sinirine yenik düştü!
TV8 MasterChef Türkiye'de sesler yükseldi: Usta şef duydukları karşısında sinirine yenik düştü!
GİRİŞ 06.08.2020 10:02 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:47
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye yarışma programında ana kadronun içerisinde yer alarak performansını geliştirmek isteyen isimler arasında rekabet düzeyi giderek çoğalmaya başlarken yayına girecek olan yeni bölümde büyük kriz yaşandı.

Bir üst tura çıkarak finale adını yazdırmak isteyen yarışmacılar kendilerine verilen süre boyunca şeflerin söylediklerine uyarak eksiksiz bir şekilde tabak hazırlarken bu akşam seyircisini ağırlayacak olan bölümde olayların fitili ateşlendi.

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya’yı öfkelendiren tablo! Hatayı affetmeyerek cezalandırdı...

 

MasterChef Türkiye yarışma programının jürisi olarak yarışmacıların yemeklerini değerlendiren usta şef Mehmet Yalçınkaya ile Furkan arasında yaşanan gerginlik büyük ses getirdi. Programda en iyi olabilmek için mücadelesini ortaya koyan genç aşçı adayının kendisine vermiş olduğu cevapla çileden çıkan Mehmet Yalçınkaya, öfkesine hakim olamayarak stüdyodan kovması çok konuşuldu. MasterChef Türkiye jürisi tepkisini açıkça ortaya koyarak, "İki dakikada bir mazeret sunuyorsun. Dışarı çık! Hemen dışarı çık" şeklinde ifadelere yer verdi.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE DÜN GECENİN KAZANANI BELLİ OLDU!

4 Ağustos Salı tarihinde TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye son bölümde; Duygu Acarsoy, Rezzan Atan, Sefa Okyay Kılıç, Özgül Coşar, Esra Tokelli ve Berker Başmanav, final oyununda esas ürünü yumurta olan özgün bir yemek yapmaya çalıştı. Bu sefer yarışmacılara tanınan süre 25 dakika idi. Toplamda 6 yarışmacı içerisinde en iyi tabağı hazırlayarak galip gelen yarışmacı Duygu Acarsoy oldu. Serhat Doğramacı da, MasterChef Türkiye'nin 3 Ağustos Pazartesi tarihinde TV8'de ekrana taşınan bölümünde kayısı kullanarak en iyi tabağı çıkarıp ana kadronun ilk yarışmacısı olarak seçilmişti.

YORUMLAR 32
  • Ahmet kalin 3 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet şefin agresifliginden seyredemiyorum yarışmacılara çok saygısız kimse oraya hakaret işitmeye gitmiyor
    Cevapla
  • Disiplin 3 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet usta çok disiplinli ciddi vede işini en iyi yapmaya çalışan biri kesinlikle her eve lazım biri sorumsuz düzensiz asla eleştiri kabûl etmeyen kişiler mehmet ustayı kabul etmez çünkü yaşam tarzlarına ters..
    Cevapla
  • Yeşim Aksel 3 yıl önce Şikayet Et
    Tv8 izlemeyi bıraktım hiç gerek yok gidin masterchef in orjinalini izleyin daha güzel ve insani saygı çerçevesinde
    Cevapla
  • Melahet 3 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet paşa korkuyorum sizden elim titreyir yemek yapanda iyiki bize misafir degilsiniz
    Cevapla
  • msfr 3 yıl önce Şikayet Et
    lüzumsuz programlar lüzumsuz kişiler lüzumsuz seyirciler
    Cevapla
  • Hicran 3 yıl önce Şikayet Et
    En doğru yorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler