MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'yı daha önce hiç böyle görmediniz! Acıyla derinden sarsıldı

Geçtiğimiz günlerde yaşam savaşını kaybeden babasını sonsuzluğa uğurlayan Mehmet Yalçınkaya, TV8'de ekrana gelen Masterchef Türkiye programında duygu yüklü dakikalar yaşadı. Tarifsiz ölüm acısını iliklerine kadar hisseden MasterChef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya, zor zamanında kendisine destek verenlere teşekkür ederken gözyaşlarını hakim olamayıp kelimeler boğazında düğümlendi.

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'yı daha önce hiç böyle görmediniz! Acıyla derinden sarsıldı
MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'yı daha önce hiç böyle görmediniz! Acıyla derinden sarsıldı
GİRİŞ 08.08.2020 10:39 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışma programında üç sezondur jüri üyeliği görevini üstlenen usta şef Mehmet Yalçınkaya'nın babası Seyfettin Yalçınkaya 23 Temmuz tarihinde hayat mücadelesini kaybederek son nefesini vermişti.

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Bolu ilinde tedavi altında tutulduğu hastanede yaşama veda eden Seyfettin Yalçınkaya'yı köyünde son yolculuğuna uğurlayan MasterChef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya, 6 Ağustos Perşembe tarihinde TV8'de yayına giren yarışma programında açıklama yaparken bir hayli zorluk çekti.

Çukur dizisine bambaşka bir soluk kazandırmaya geliyor! İrem Sak hangi rolle ekrana gelecek?

 

Mucize Doktor’la kariyerinin altın çağını yaşayan Onur Tuna'yı yakında yeni projede göreceğiz!

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE MEHMET YALÇINKAYA ACISINI PAYLAŞTI!

MasterChef Türkiye'nin son bölümündeki final turunun öncesinde Mehmet Şef, kısa bir konuşmada bulunarak gerek yarışmacıları gerekse zor imtihandan geçtiği bu zamanında yanında olanlara teşekkürlerini sunmayı ihmal etmeyip duygu dolu anlar yaşadı. Şef Yalçınkaya gördüğü desteğin özellikle altını çizerek, "Gerçekten çok zor. Somer Şef ve Danilo Şef de geldiler. TV8 yönetimi herkes oradaydı ve acımı paylaştılar. Zor bir süreçti ama bir şekilde hayat devam ediyor. Bir şeyler yapmak zorundayız. Atlatacağız bu süreci. Çok teşekkür ederim" şeklinde ifadelere yer verip hayata gözlerini yuman babası hakkında ilk kez duygu ve düşüncelerini paylaştı. Yarışmacı isimlerden aldığı baş sağlığı dilekleri üzerine gerçekleştirdiği konuşma esnasında zorlanarak gözleri dolan Yalçınkaya'yı gören yarışmacıların bir kısmı gözyaşlarını tutamadı.

SOMER SİVRİOĞLU: "HERKES İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKIP CENAZEYE GELDİ"

MasterChef Türkiye'nin jüri koltuğunda oturan diğer bir üyesi Somer Sivrioğlu ise,"İnsan bu kadar acı günlerde bir taraftan da ne kadar sevildiğini hatırlıyor. Bir etkinlikte bile göremeyeceğimiz kadar çok şefi o gün Mehmet Şef'in yanında gördük. Herkes işini gücünü bırakıp Mehmet Şef'in yanına geldi. Bu da bizi çok duygusallaştırdı" sözlerinde bulunarak duyduğu minnet duygusunu gözler önüne serdi.

YORUMLAR 6
  • şeref 3 yıl önce Şikayet Et
    ne raytingi adam gibi duygularını paylaşmışlar. izlemeyin rayting olmasın. herşeyede rayting , para gözü ile bakmayın. insanız..
    Cevapla
  • Ricardo Quaresma 3 yıl önce Şikayet Et
    reyting malzemesi haline getirmişler vayy be acundan korkulur
    Cevapla
  • Serhat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu da reyting sömürüsünde kullandılar ya diyecek birşey bulamadım
    Cevapla
  • halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin. Mehmet Şef'in başı sağolsun. Mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Baba candır, baba herşeydir,baba dağdır, baba giderse herşeyin gider, başsağlığı ve sabir dilerim ,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler