MasterChef Emir Elidemir kimdir? Emir Elidemir kaç yaşındadır ve nerelidir?

MasterChef Türkiye 2020 yarışmasında ana kadronun belirlenmesi için yapılan yarışmalarda her gün yeni bir isim 16 kişilik ekibe dahil oluyor. 6 Ağustos akşamı yapılan oyunda hazırladığı yemekle jürinin beğenisini kazanarak son 16 isim arasına giren kişi Emir Elidemir oldu. Peki Emir Elidemir gerçek mesleği nedir? İşte Emir Elidemir hakkında merak edilenler...

MasterChef Emir Elidemir kimdir? Emir Elidemir kaç yaşındadır ve nerelidir?
MasterChef Emir Elidemir kimdir? Emir Elidemir kaç yaşındadır ve nerelidir?
GİRİŞ 29.08.2020 11:06 GÜNCELLEME 29.08.2020 11:06

MasterChef Türkiye 2020 yarışmasında 16 kişilik ana kadronun belirlenmeye başlamasıyla birlikte her gün yeni bir kişi yaptığı yemek ve hazırladığı sunumla bir üst tura geçmeye hak kazanıyor. 6 Ağustos Perşembe akşamı yapılan oyunlarda rakiplerini geçerek 16 kişi arasına giren Emir Elidemir, aldığı eğitimler ve çalıştığı kurumlarla birçok kişinin merak ettiği kişi oldu. 

EMİR ELİDEMİR KİMDİR? 

MasterChef Türkiye yarışmasında son 16 isim arasına giren Emir Elidemir, 1994 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Lise eğitimin Bornova Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra Özyeğin Üniversitesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları okumak üzere İstanbul’a geldi. Üniversite’den mezun olduktan sonra Florida ve Amsterdam’da 2 Mischelin yıldızlı restoranda stajlarını gerçekleştirmiştir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü