MasterChef Ayyüce Kamit kimdir? Ayyüce Kamit'in gerçek mesleği...

MasterChef Türkiye, seyircinin talebi doğrultusunda geçen sezonlara göre daha yavaş ilerlerken her akşam yeni bir yarışmacı jürinin beğeni ve onayını alarak son 16 isim arasına girmeye hak kazanıyor. 7 Ağustos akşamı hazırladığı yemekle bir üst tura geçmeyi başaran isim ise 4 yıldır aşçılık yapan Ayyüce Kamit olmuştur. Peki Ayyüce Kamit kimdir? Ayyüce Kamit'in yaşı ve hayatı?

MasterChef Ayyüce Kamit kimdir? Ayyüce Kamit'in gerçek mesleği...
MasterChef Ayyüce Kamit kimdir? Ayyüce Kamit'in gerçek mesleği...
GİRİŞ 29.08.2020 09:40 GÜNCELLEME 29.08.2020 09:40

MasterChef Türkiye yarışmasında her geçen gün bir sonraki tura katılmaya hak kazanan yarışmacıların belirlenmesiyle devam ederken 7 Ağustos akşamı jürinin beğenisini kazanan isim 24 yaşındaki Ayyüce Kamit oldu. 4 yıldır aşçılık yapan yarışmacı hazırladığı sunumla diğer yarışmacılara geçerek 16 kişilik kadroya dahil olmaya hak kazandı.

AYYÜCE KAMİT KİMDİR?

Aslen Sakaryalı olan 24 yaşındaki Ayyüce Kamit, yaklaşık 4 yıldır aşçılık yapmaktadır. Yemek yapmayı, öğrenmeyi ve paylaşmayı çok sevdiğini belirten yarışmacı kendini geliştirmek ve daha iyi tecrübeler kazandıracağı düşüncesiyle MasterChef’e katılma kararı aldığını aktarmaktadır. Yapılan 40 dakikalık yarışmada ortaya koyduğu Fransız soğan çorbası yemeği ile Danilo, Mehmet ve Somer şeften evet oyu alarak son 16 kişi arasında yer almaya hak kazanmıştır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...