MasterChef Esra Tokelli kimdir? MasterChef Esra Tokelli kaç yaşındadır?

MasterChef Türkiye yarışmasında hazırladığı başarılı tabaklarla bir üst tura geçmeye hak kazanan isimler 16 kişilik ana kadroyu oluşturmaya devam etmekte. 9 Ağustos akşamı yapılan yarışmada ise jürinin beğenisini kazanan isim Esra Tokelli oldu. Peki hazırladığı tabakla ilk 16 isim arasına giren Esra Tokelli kimdir? İşte Esra Tokelli'nin hayatı...

MasterChef Esra Tokelli kimdir? MasterChef Esra Tokelli kaç yaşındadır?
MasterChef Esra Tokelli kimdir? MasterChef Esra Tokelli kaç yaşındadır?
GİRİŞ 29.08.2020 10:07 GÜNCELLEME 29.08.2020 10:07

MasterChef Türkiye yarışmasında ana kadronun belirlenmesi için yapılan yarışmalarda başarılı olan her isim 16 kişilik listeye girmeye hak kazanıyor. 9 Ağustos akşamı yapılan yarışmalarda ana kadroya girmeye hak kazanan isim ise Esra Tokelli oldu. 41 yaşındaki iddialı yarışmacı yemek yapmayı çok sevdiğini ve vaktinin büyük bir kısmını mutfakta geçirdiğini belirtmektedir. 

ESRA TOKELLİ KİMDİR? 

Yarışmaya İstanbul’dan katılan Esra Tokelli yemek yapmayı çok sevdiğini, zamanın büyük çoğunluğunu mutfakta geçirdiğini belirterek yarışmaya katılma kararı aldığını söylemektedir. Fransız mutfağına has bir tostu 20 dakikada hazırlayarak jürinin onayını almasıyla bir üst tura çıkmaya hak kazandı. İddialı yarışmacı MasterChef Esra Tokelli imzalı önlüğü almak istediğini söylemektedir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'