MasterChef Celal Sarıgül Kimdir? Celal Sarıgül kaç yaşındadır?

MasterCehf Türkiye'de 15 Ağustos akşamı yapılan yarışmada ana kadroya seçilen 14. isim Celal Sarıgül oldu. Uzun süredir farklı restoranlarda aşçılık yaptığını ve MasterChef Türkiye'ye katılmanın hayallerinden biri olduğunu söyleyen Celal Sarıgül, hazırladığı yemekle jüriden onay alarak ana kadroya dahil olma hakkı kazandı. İşte Celal Sarıgül'in gerçek mesleği ve hayatı...

MasterChef Celal Sarıgül Kimdir? Celal Sarıgül kaç yaşındadır?
MasterChef Celal Sarıgül Kimdir? Celal Sarıgül kaç yaşındadır?
GİRİŞ 29.08.2020 10:43 GÜNCELLEME 29.08.2020 10:43

MasterChef Türkiye 2020 programında ana kadroya girmeye hak kazanan Celal Sarıgül oldu. 16 kişilik ana kadronun 14. İsmi olan yarışmacı hazırladığı yemekle jüriden onay alarak bir üst tura katılmaya hak kazandı. Yarışmaya Kıbrıs’tan katılan Celal Sarıgül 15 Ağustos akşamı yapılan yarışmanın kazanan ismi oldu.

MASTERCHEF CELAL SARIGÜL KİMDİR?

Yarışmaya Kıbrıs’tan katılan Celal Sarıgül, Mutfak Sanatları eğitimi aldığını ve uzun yıllardır farklı otel ve restoranlarda çalıştığını aktarmaktadır. 26 yaşındaki yarışmacı en büyük hallerinden birinin MasterChef Türkiye’ye katılmak ve burada başarılı olmak istediğini söyleyen yarışmacının hızını denemek ve daha iyi iş çıkarması için restoranda müşteriye sunum yapar gibi Danilo Şefe yemek hazırlaması istedi. Bu şekilde çalışmak kendisini daha motive ettiğini ve hızlı çalıştığını belirtmektedir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti