MasterChef Uğur Yılmaz Deniz Kimdir? Uğur Yılmaz Deniz'in mesleği

MasterChef Türkiye 2020 ana kadronun belirlendiği yarışmalarda 14 ağustos akşamı başarılı olan isim Uğur Yılmaz Deniz oldu. Hazırladığı yemekle jüriden onay alan ve bir üst tura geçmeye hak kazanan 26 yaşındaki yarışmacının farklı yerlerde aşçılık deneyimlerinin olduğunu aktarmaktadır. Peki MasterChef Uğur Yılmaz kimdir ve nerelidir?

MasterChef Uğur Yılmaz Deniz Kimdir? Uğur Yılmaz Deniz'in mesleği
MasterChef Uğur Yılmaz Deniz Kimdir? Uğur Yılmaz Deniz'in mesleği
GİRİŞ 17.08.2020 09:55 GÜNCELLEME 17.08.2020 09:55

MasterChef Türkiye’de 14 Ağustos akşamı yapılan yarışmada hazırladığı yemekle jüriden onay alarak 16 kişilik ana kadroya girmeye hak kazanan isim Uğur Yılmaz Deniz oldu. Ana kadronun belirlenmesi ile sona yaklaşılan yarışmada, yarışmacılar bir üst tura geçebilmek için hazırladıkları yemek ve sunumlarla jüriden onay olmak için mücadele içinde. Peki 14 Ağustos akşamı başarılı olan Uğur Yılmaz kimdir? 

MASTERCHEF UĞUR YILMAZ DENİZ KİMDİR?

MasterChef Türkiye 2020’ye Antalya’dan katılan Uğur Yılmaz profesyonel aşçılık yapmaktadır. Yarışmaya katılmadan önce Katar’da aşçılık deneyimlerinde bulunduğunu aktaran yarışmacı elinin lezzetine güvendiğini ancak sununda eksikliklerinin olduğunu belirterek kendini geliştireceğini belirtmektedir. İlk turda hazırladığı bonfile sarma tarifiyle şeflerden onay alan yarışmacı bir üste katılma şansı yakaladıktan sonra ilk 16 isim arasına girmeye hak kazandı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”