MasterChef Türkiye'de yarışan Barbaros Yoloğlu vurucu sözleriyle hayrete düşürdü!

Lezzet ve sunum açısından başarılı bir tabak ortaya çıkarıp MasterChef Türkiye'nin eleme turlarını geçmeye hak kazanan Barbaros Yoloğlu çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Yeni sezon itibariyle MasterChef Türkiye'nin ana kadrosunda yerini alarak zorlu ve yorucu geçecek bir maratona atılacak Barbaros Yoloğlu, ''Gardınızı alın!'' diyerek rakiplerini uyardı.

MasterChef Türkiye'de yarışan Barbaros Yoloğlu vurucu sözleriyle hayrete düşürdü!
MasterChef Türkiye'de yarışan Barbaros Yoloğlu vurucu sözleriyle hayrete düşürdü!
GİRİŞ 17.08.2020 23:02 GÜNCELLEME 17.08.2020 23:02

Programa katıldığı ilk günden beridir yemek konusundaki iddiasını konuşturup kendine güvendiğini her fırsatta konuşmalarıyla ve davranışlarıyla açıkça belli eden MasterChef Türkiye'nin renkli yarışmacılarından Barbaros Yoloğlu dikkat çeken sözlere yer verdi. Eleme turları esnasında ustalıkla kullandığı teknikler sayesinde jüri üyelerinin gözünden kaçmayarak takdirini kazanan ve ana kadroda hız kesmeden rekabetini sürdürecek olan MasterChef Türkiye yarışmacısı Barbaros Yoloğlu, yarışmacı isimlere yardımda bulunmasıyla ilgili göze çarpan ifadeler gerçekleştirdi.

MasterChef Türkiye'deki yolculuğu noktalandı! Artık rakiplerinin arasında olup yarışamayacak...

MASTERCHEF YARIŞMACISI: ‘’İSTEMEDİĞİM BİRİ VARSA, YANLIŞ DA YÖNLENDİREBİLİRİM!’'

Milliyet gazetesinden Sina Koloğlu'nun, 'Bana Güvenmeyin, Yanlış Yaparım" başlıklı yazısı şöyle:

‘MasterChef Türkiye’de Barbaros kardeşimiz gördüğümüz yemek konusunda çok iyi. Birinci olabilir. 'Burada benim de yaptığım yardımları herkes zannetmesin ki yardım ediyor. İstemediğim biri varsa, yanlış da yönlendirebilirim. Strateji gerektiren bir yer. Ona göre gardınızı alın' şeklinde ifadelere yer verdi.

MasterChef Türkiye'deki yolculuğu noktalandı! Artık rakiplerinin arasında olup yarışamayacak...

‘’O DA İYİ BİR AŞÇI OLACAK…’’

Konu, morali bozuk olan Büşra’ya yardım edilmesiyle ilgiliydi. Hırs başka, altını oymak başka. Tanya mesela o da iyi bir aşçı olacak, 'Bildiğim bir şey varsa, söylerim' dedi.

‘’DEDİKODU VE KAVGA OLSUN…’’

 Ev ahalisi, 'Bizde dedikodu ve kavga olsun, istenen böyle bir yarışma' dedi. Yabancı halini de izliyorlar çünkü!"

Müge Anlı ile Tatlı Sert tamamen bitti mi: Sevilen sunucu tekrardan kamera karşısına geçecek mi

MASTERCHEF TÜRKİYE YARIŞMACISI BARBAROS YOLOĞLU KİMDİR?

TV8 ekranlarında Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini üstlendiği ve birbirinden yetenekli isimleri aynı platfrom altında buluşturan MasterChef Türkiye yarışma programına İstanbul'dan katılan Barbaros Yoloğlu 26 yaşındadır.

Bodrum Bitez'de bulunan bir restoranda ''Aşçılık'' mesleğini icra eden Barbaros Yoloğlu, genel olarak her konuda iyi olduğunu belirtirken, bilhassa et ürünlerinde de başarılı olduğunu vurgulayan ve MasterChef Türkiye'deki dobra açıklamalarıyla da ön plana çıkan isimler arasındadır.

O Ses Türkiye'ye dönüş yapan Ebru Gündeş, şimdi parasal anlamda epey avantajlı konuma geçti!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak