MasterChef Türkiye’de olayların fitili ateşlendi! Eleştirilerin ardı arkası kesilmedi

TV8’de kıran kırana rekabet ortamını ekrana taşıyan MasterChef Türkiye, ana kadronun belirlenmesinin üzerine birinci kaptanlık oyunu ile seyircisini ağırladı. MasterChef Türkiye’de mavi ve kırmızı takım seçimleri sırasında kriz ortamı oluşarak yarışmacı isimler arasında sert diyalogların yaşanmasına sebebiyet verdi.

MasterChef Türkiye’de olayların fitili ateşlendi! Eleştirilerin ardı arkası kesilmedi
MasterChef Türkiye’de olayların fitili ateşlendi! Eleştirilerin ardı arkası kesilmedi
GİRİŞ 18.08.2020 23:00 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:43
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Eleme turları nihayet tamamlanarak toplamda on altı kişilik ana kadro yarışmacı isimlerinin tamamının belli olduğu MasterChef Türkiye yarışma programının 17 Ağustos Pazartesi tarihinde TV8 ekranlarında yayına giren son bölümünde birinci kaptanlık oyununu kazanan isim Tanya oldu.

7 YARIŞMACI BİRDEN YEMEĞİ ÇIKARAMADI!

MasterChef Türkiye'de eleme turlarının ardından kaptanlık oyunu başlayarak şefler tarafından yarışmacıların 25 tane tulumba hazırlamasını talep etti. Fakat heyecan ve stres faktörünün de etkisiyle 7 yarışmacı kendisine tanınan zamanı iyi ayarlayamayıp tabaklarını yetiştirememesi geceye damgasını vurdu. 

Kurtlar Vadisi'nde rol üstlenen Çiğdem Batur, Kuaförüm Sensin'e transfer oldu!

 

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna jüri üyelerini lezzetini ve sunumunu değerlendirdikleri 9 tabaktan yalnızca 3 tanesini beğendi. Diğer yarışmacılara nazaran en iyi tabakları çıkaran Berk, Serhat ve Tanya arasından birinci isim olarak Tanya açıklandı. Jüri üyeleri tarafından yapılan oylama sonucunda takım kaptanı olarak seçilen Tanya, kırmızı takımın kaptanı olarak Ayyüce'yi seçti.

Kuruluş Osman yapımcısından büyük ses getirecek Cüneyt Arkın müjdesi! Yeni sezonda...

Takım seçimlerinde sona kalan Gülşah, "Sessiz atın çiftesi pek olur. Ben son seçildim ama gün sonunda 'Keşke seni ilk seçseymişiz' diyeceksin" şeklinde ifadelere yer verdi. Bunun üzerine kırmızı takımın kaptanı olarak belirlenen Ayyüce de kendi eleme oyununda jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın o deyimi kendisi için söylediğini vurgulayarak Gülşah'a uyarı gerçekleştirdi.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE TARTIŞMALAR BAŞ GÖSTERDİ!

Ortamda gerilim rüzgarlarının esmesinden bir hayli rahatsızlık duyan Serhat ise yarışmacılara açık oynaması gerektiğinin özellikle altını çizerek problemin kimdeyse direkt isim vererek konuşması gerektiğini belirtti.

Karşı takımdaki Eray da yaşanan tartışma karşısında sessizliğini bozarak "Benim kişisel olarak kimseyle problemim yok. Gülşah'ı savunmuyorum sadece onun çalışma şeklini gördüm. O burada 'Demek ki burada sinsilik yapmak lazım' diyor. Eğer bu şekilde başlayacaksak ben de büyütürüm meseleyi benim için sorun yok. Laf çarpıtıldığı zaman benim sinirim bozuluyor" sözlerini kaydetti.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE MAVİ VE KIRMIZI TAKIM BELLİ OLDU!

*Mavi takımın kaptanı olarak seçilen Tanya'nın takımında; Ebru, Eray, Gülşah, Berk, Esra, Tanya, Özgül ve Emir yer almaktadır.

*Kırmızı takımın kaptanı olarak seçilen Ayyüce'nin takımında; Serhat, Duygu, Barbaros, Uğur, Furkan, Sedat, Celal bulunmaktadır.

YORUMLAR 7
  • Onur 3 yıl önce Şikayet Et
    Malesef bende izlemeye başlamıştım acunun diğer yarışmalarına nazaran masum gibi duruyordu ama buda pek masum durmuyor,yarışmanın kuralları var ve bu kuralların arasına yarışmacıların birbirine saygı kuralı da koysalar,bunları izleyenleride böyle böyle kötü örnek olunuyor.
    Cevapla
  • ADAMIN BİRİSİ 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk defa bu sene 30 temmuzdan bu tarafa severek ve zevkle izliyordum.Çünkü dün akşama kadar herşey doğal akışı içerisindeydi dün akşamdan itibaren kurgu başladı ve izlemeyi bıraktım.
    Cevapla
  • Hürriyet 3 yıl önce Şikayet Et
    merhaba yabancı kanallarda da program yapılıyor ne kavga var ne gürültü var çok daha eğlenceli yarışmacılar ayrı hava jürilerde ayrı hava
    Cevapla
  • seko 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi izle yabancı versiyonlarını küfür bile var..
    Cevapla
  • Antimason 3 yıl önce Şikayet Et
    Kötü örnek olmak için ucuz kurgulu senaryolar, çoğu zayıf beyinler bu gaza gelip maalesef bunların gibi herşeyin bağırıp çağırmakla olduğunu zannediyorlar artık. tv8 'ın bütün komedileri böyledir, iftira, tehtit, hor görme, şımarıklık, hile, dünya malı hevesi, ahlaksızlık, kin besleme vs vs, yani yaz yaz bitmez.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    İstenende oydu, nihayet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!