Kurtlar Vadisi yapımının dikkat çeken ismi Çiğdem Batur, Kuaförüm Sensin'le geri geliyor!

Yıllar önce televizyon ekranlarında heyecan ve gerilim dolu sahneleriyle reytingleri alt üst eden Kurtlar Vadisi'nde rol alan Çiğdem Batur ekrana dönüş yapacak. Uzun bir aranın ardından tekrardan kamera karşısına geçmeye hazırlanan Kurtlar Vadisi oyuncusu Çiğdem Batur, Kuaförüm Sensin'in yeni sunucusu olarak karşımıza çıkacak.

Kurtlar Vadisi yapımının dikkat çeken ismi Çiğdem Batur, Kuaförüm Sensin'le geri geliyor!
Kurtlar Vadisi yapımının dikkat çeken ismi Çiğdem Batur, Kuaförüm Sensin'le geri geliyor!
GİRİŞ 19.08.2020 19:31 GÜNCELLEME 19.08.2020 19:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Show TV'de yayına giren Kuaförüm Sensin isimli programda sunuculuk görevini üstlenen Gözde Kansu'nun vedasının akabinde yerine hangi ismin bayrağı devralacağı akılları kurcalamıştı. Sunuculuk koltuğundan bir kişinin eksilmesiyle beraber söz konusu program ekran hayatına çok kısa bir süreliğine mola verip yeniden seyircisini ağırlamaya hazırlanırken transfer edilen yeni isim açıklandı. 

Kuaförüm Sensin yarışma programının jüriliğini Bülent Ersoy ve Işıl Reçber üstlenirken, yayınlandığı dönemde yüksek izlenme oranlarıyla televizyon ekranlarını kasıp kavuran Kurtlar Vadisi dizisi oyuncusu Çiğdem Batur da yeni jüri üyesi olarak izleyicisiyle buluşacak.

Kuruluş Osman 2. yeni sezonuyla ne zaman yayına gireceği belli oldu mu?

 

Kurtlar Vadisi'nde oynadığı ''Savcı Leyla'' rolüyle çok geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Çiğdem Batur, kanal yönetimi tarafından gerçekleştirilen açıklamalar doğrultusunda Kuaförüm Sensin yarışma programının sunumunu üstlenecek.

MasterChef Türkiye’de tartışmanın boyutu katlanarak attı! Gerginlik zirveye çıktı

KURTLAR VADİSİ OYUNCUSU ÇİĞDEM BATUR KİMDİR?

Kuaförüm Sensin programının yeni sunucusu Ayşe Çiğdem Batur, 13 Temmuz 1982 senesinde Düzce'de hayata gözlerini açmıştır. Lisans eğitimini ise Ankara, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur. Yüksek lisans eğitimini ise İstanbul, Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk bölümünde bitirmiştir.

Kariyerinde ilk defa 2004 senesinde Alışveriş Çantası adlı programın sunuculuğunda yer alan Çiğdem Batur, oyunculuk serüvenine de Gazi Üniversitesinde eğitim aldığı yıllardır üniversitesinin tiyatro topluluğu olan Grup Mimus'la başlamıştır. Akabinde diksiyon, sunuculuk spikerlik ve dublaj eğitimlerini 2001-2003 tarihleri arasında Başkent İletişim Akademisi'nde bitirmiştir.

2010 senesinden sonra usta oyuncu Necati Şaşmaz'ın Polat Alemdar karakterini oynadığı "Kurtlar Vadisi Pusu" isimli dizi projesine davet edilen Çiğdem Batur burada "Savcı Leyla" rolüyle izleyici kitlesinin beğenisi toplamıştır.

MasterChef Türkiye'de yarışan Barbaros Yoloğlu vurucu sözleriyle hayrete düşürdü!

YORUMLAR 3
  • ulaş 3 yıl önce Şikayet Et
    kurtlar vadisi dönsün istiyoruz. Bıktık çicek böcek vıcık vıcık aşk dizilerinden.
    Cevapla
  • Ilyas 3 yıl önce Şikayet Et
    Sacma bir programda anca kaliteni dusurursun bol sans
    Cevapla
  • coskun 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünyalar güzeli bayani kurulus payitah edho da görmek isterdim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme