MasterChef Türkiye'de akla hayale gelmeyecek olay! Stüdyodakilerin ağzı bir karış açık kaldı

MasterChef Türkiye'nin mavi takım yarışmacısı olarak belirlenen Gülşah Suna, eleme adayı çıkaracağı esnada oyunu yanlış isimden yana kullanması gerek yarışmacıları gerekse jüri üyelerini hayrete düşürdü. MasterChef Türkiye'de Esra Tokelli yerine yanlışlıkla Ebru Has'ı eleme adayı olarak seçen Gülşah Suna, hatasından ötürü üzülerek programda herkesten özür diledi.

MasterChef Türkiye'de akla hayale gelmeyecek olay! Stüdyodakilerin ağzı bir karış açık kaldı
MasterChef Türkiye'de akla hayale gelmeyecek olay! Stüdyodakilerin ağzı bir karış açık kaldı
GİRİŞ 20.08.2020 23:16 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:42
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında 8'i mavi ve 8'i kırmızı takım olmak üzere her oyunda son derece çekişmeli bir rekabetin sürdürüldüğü, zaman zaman ise hırslı isimler arasında tartışma ve gerilim ortamının oluştuğu MasterChef Türkiye stüdyosunda bir ilk meydana geldi. MasterChef Türkiye yarışma programının ana kadrosuna girmeye hak kazanarak yapılan seçimler sonucunda mavi takımın yarışmacısı olarak performansını sergileyen Gülşah Suna'nın yanlış kişiye oy vermesi gecenin en çok konuşulan konuları arasındaki yerini aldı. 

 

Mucize Doktor 2.sezon fragman: Bir dönem kapanıyor! Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Takım oyununun galibiyetini kırmızı takıma kaptırmalarının ardından eleme adaylarını seçmeye koyulan mavi takım, istedikleri adayların isimlerini tek tek çıkardıkları sırada Gülşah Suna'nın, Esra Tokelli yerine bir anlık dalgınlıkla kağıda yanlış ismi yazarak Ebru Has'ı eleme adayı göstermesi stüdyoda şaşkınlık etkisi meydana getirdi.

Sen Çal Kapımı 7.bölüm fragmanı? Kalbinin en derinliklerine taht kuruyor: Hayatını değiştirdi!

Ekran başındaki izleyiciler ve stüdyodaki yarışmacılar ile jüri üyeleriyle beraber yaptığı hata karşısında neye uğradığını şaşıran Gülşah Suna, ''Ben bir şey yapmışım! Çok özür dileyerek söylüyorum. Vallahi yanlış ismi yazmışım...'' şeklinde ifadelere yer verdi.

Daha sonradan oyunu değiştirip değiştiremeyeceğini MasterChef Türkiye jüri üyelerine soran Gülşah Suna, şef Somer Sivrioğlu'dan ''Orada olan ismi atmak zorundasın.'' yanıtını alması üzerine istemeyerek de olsa ismini yazdığı Ebru Has'ı eleme potasına gönderdi.

Nizamı Alem dizi projesinde isim değikliği kararı alındı! Uyanış: Büyük Selçuklu TRT1'e geliyor

YORUMLAR 24
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    burda seyretmiyorum diyenler en çok takip edenler aslında insan neden izlemiyorum seyretmiyorum vurgusu yapar suçluluk psikolojisi
    Cevapla
  • Nurten altın 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok da önemliydi survivor gibi buda birinciyi belli etti Barbaros ve serhad ikisine güzel oynuyor şefler Celal orası kurtlar sofrası biraz kendini öne at oğlum duygu ve ayyüce sinsi erayıda sevmiyorum celale davranışları çok kötüydü terbiyesiz ukala
    Cevapla
  • Buse 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayni fikirdeyim sizinle.ozellkkle duygu.konusunda
    Cevapla
  • Işıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir işe yaramayan yarişmacilar ayyüce çok içten pazarlikci sessiz duruyo ama cok gıcik
    Cevapla
  • adanaova89 3 yıl önce Şikayet Et
    bilerek yapti
    Cevapla
  • Adanova89 3 yıl önce Şikayet Et
    Gülşah kurnazlık yapim dedi de yemediler elenme adayı olmamak için baktı kapalı olan ablanın oyu çoğaldı en iyisi Bi ayak yapim yerlerse bende oyumu ona verim de ben yırtauım dedi bende bilekek yaptı bir insan nasıl yazdığı ismi yanlış yazar kağıda olmadı yani ekranda güzel durmadı gülşah
    Cevapla
  • sahra 3 yıl önce Şikayet Et
    bencede aynisi oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika... İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap