Sen Çal Kapımı 8.bölüm 2.fragmanı: Tam bitti derken her şey esas şimdi başlıyor: Teklif geldi!

Sen Çal Kapımı 7.son bölümde; Sözleşmenin dolmasına kısa bir zaman kala gerek Eda gerekse Serkan birbirinden ayrı kalacakları için son düzlüğe girmelerinin burukluğu içerisindedir. Sen Çal Kapımı son bölümde; Duygularının ağırlığını içinde daha fazla taşıyamayan ve girdiği girdaptan bir türlü çıkamayan Eda, sonunda yakın arkadaşına içini dökerek gizlediği gerçekleri anlattı. Sen Çal Kapımı 8.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 02.09.2020 14:24 GÜNCELLEME 02.09.2020 14:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

26 Ağustos Çarşamba tarihinde ekrana gelen Sen Çal Kapımı 7.son bölümde; En başından itibaren herkesten sakladığı oyunun yüküyle tek başına boğuşmaya çalışan Eda, ruhunu kaplayan huzursuzluğu ve çaresizliği en sonunda Ceren'le paylaşarak Serkan'la nişanlılığının aslında bir yalandan ibaret olduğunu itiraf etti. Sen Çal Kapımı son bölümde; Karşılıklı çıkarları doğrultusunda kendilerini içinden kolay kolay çıkamadıkları bir oyunun içerisinde bularak aralarında sözleşme imzaladıklarını açıklayıp tarifsiz bir rahatlama içerisine girerken diğer yandan duygularına da söz geçirmekte zorlanmaya başlamıştır. Eda, Serkan'a nasıl bir doğum günü hediyesi alabileceği konusunda beyin fırtınası yaparken bir kez daha ona karşı hissettiği duyguların etkisiyle ince fikirliliğini konuşturup dünyada her şeye sahip olduğunu bildiği için ona dünya hediye etmesiyle ikili arasındaki sevginin yeniden filiz vermesinin ardından Sen Çal Kapımı 8.bölüm fragmanı bekleniyor. Hem Serkan hem de Eda, sözleşme süresinin belirli bir sonra bitecek olması nedeniyle birbirlerinin hayatlarından tamamen çıkacakları düşüncesi akıllarına geldikçe elinde olmayarak kendilerini kötü hissetmelerinin akabinde Sen Çal Kapımı 8.bölüm fragmanı yayında!

SEN ÇAL KAPIMI 8.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenlik koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu ve yapımcılığında Asena Bülbükoğlu'nun yer aldığı, senaristliğini ise Ayşe Üner Kutlu'nun üstlendiği MF Yapım imzasıyla her Çarşamba akşamı Fox TV ekranlarında yayına giren Sen Çal Kapımı 8.bölüm fragmanı seyircisiyle buluştu.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜM FRAGMANI...

 

 

SEN ÇAL KAPIMI 8.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Kerem Bursin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel gibi isimlerin bulunduğu Sen Çal Kapımı 8.bölümü 2 Eylül Çarşamba tarihinde Fox TV ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

YORUMLAR 4
  • ....., 3 yıl önce Şikayet Et
    haber kanallarindaki haberlerde yaz dizilerinden cati kapi ask dizisinin eylulde final yapacagi belirtilmis yaz dizilerinden final yapacak bir dizi varsa esas final yapacak dizi bay yanlis olmali cati kati ask degil
    Cevapla
  • Bay Yanlış 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiçte bile !
    Cevapla
  • Fatma 3 yıl önce Şikayet Et
    Süper bi dizi
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    İzlemek için sabırsızlanıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor
Son dakika: Erdoğan 'harekete geçiyoruz' deyip mesajı verdi: Biz 'bitti' demeden bitmez!