Arka Sokaklar oyuncusundan kaygılandıran paylaşım! Onu görenlerin istemsizce yüreği burkuldu

Televizyon ekranlarında toplamda on dört sezondur aralıksız yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar dizi projesinin oyuncu kadrosunda yer alan İlker İnanoğlu’nun kaza geçirmesi sevenlerini endişelendirdi. Arka Sokaklar’daki oyunculuk kariyerine senelerdir sürdürerek izleyicisini ekran başına kilitleyen İlker İnanoğlu, geçirdiği sakatlık hakkında bilgilendirme yaparak Aşil Tendonu’nun yırtıldığını ifade etti.

Arka Sokaklar oyuncusundan kaygılandıran paylaşım! Onu görenlerin istemsizce yüreği burkuldu
Arka Sokaklar oyuncusundan kaygılandıran paylaşım! Onu görenlerin istemsizce yüreği burkuldu
GİRİŞ 02.09.2020 14:47 GÜNCELLEME 02.09.2020 14:47
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarının aradan yıllar geçmiş olsa da hiçbir koşulda değişmeyen ve ekran yolculuğunda bir an olsun durmaksızın yürüyen Arka Sokaklar yapımında üstlendiği rolle seyircisinin sempatisini toplayan İlker İnanoğlu’nun kaza geçirmesi üzerine sevenlerinden geçmiş olsun mesajları dolup taşmaya başladı. Tıpkı başrolünü üstlendiği Arka Sokaklar dizi projesinin ömrü gibi buradaki oyunculuk kariyeri de uzun soluklu olan ve seyircisinin ekranda görmeye alışık olduğu simalardan İlker İnanoğlu, sosyal medya platformu aracılığıyla geçirdiği sakatlık hakkında kısa bir bilgi paylaştı.

Arka Sokaklar yapımının yayına giren her bir bölümünü sıkı takip altına alan ve yaz sezonunun kapanmasıyla beraber on beşinci sezonunun başlaması için geri sayıma başlayan seyircilerin İlker İnanoğlu’nun kazadan sonra yeniden dizi setine dönüp dönmeyeceği konusu akıllarını kurcaladı.

Acun Ilıcalı, Survivor Turabi'yi asla unutmadı! Yaptığı jest kimsenin gözünden kaçmadı

 

Arka Sokaklar’da Engin Müdür karakterini oynayan İlker İnanoğlu’nun yayınladığı fotoğraf gönderisine göre sol ayağının dizi kadar sargıda olduğunu gören izleyiciler yorum yağmuruna tutarak zor gününde de desteğini ve ilgisini asla eksik etmediler. Öte yandan başarılı oyuncu sosyal mecra üzerinden Aşil Tendonu’nun yırtıldığını belirterek, ‘’Hiçbir sakatlık sporu durduramaz’’ şeklinde ifadelere yer verdi.

Beyaz Show, ekranın tozunu atmaya geliyor! Yeni dönemde TV8'de tutkunlarını karşılayacak

YORUMLAR 22
  • Hilal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim şerefli ayyildizimiz varken niye elin hiristiyaninin haçini kullanirsiniz ki yazik ki ne yazik.Okey Ingiliz bayragi da niye elin bayragi hem de hacli bir bayrak şahsen ben böyle ingiliz bayrakli seyleri kullanan müslümanlari kiniyorum.
    Cevapla
  • Nermin 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfən həmən saldirmayalim.neden bu öfke nədən bu on yarqi tamam türk bayrağı deyil amma kabullenelim adlamlar iyi rol yapiyorlar və cokunluk seviyor bu diziyi o yüzden takdir edelim sadəcə uyaralim.lutfen türk bayrağı kullanın...
    Cevapla
  • Vtndss 3 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz kırması iki yuzlu vatan hainleri.Turk sinema ve de tv dizilerinin finansorlerinin ingilizler oldugu kanitlanmis oldu telefonunun ambleminden.
    Cevapla
  • Talkan 3 yıl önce Şikayet Et
    İllahaki telefonun arkasındaki kılıfa başka bir milletin bayrağı varsa var ama vatan haini olduğunu nerden çıkardın.
    Cevapla
  • yerli ve milliyim 3 yıl önce Şikayet Et
    ingiliz bayrağının mı reklamını yapıyor yoksa o bayraktaki haçı mı gösteriyor bize? vay arkadaş ne diyeceğimi bilemiyorum... bu milletin sayesinde ekmek yiyorlar kimlerin neyin reklamını yapıyorlar.... karar sizin...
    Cevapla
  • Turkish 3 yıl önce Şikayet Et
    O britanya bayrağını indirmeyi biliriz, merak etmesinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!