Survivor hikayesi sona eren Aycan Yanaç yeni bir sayfa açıyor: Transfer olduğu takım netleşti!

TV8 kanalının en fazla reyting alan programlarından Survivor 2020 yarışmacısı Aycan Yanaç'ın, ALG SPOR futbol kulübüne transfer olacağı gelişmesi medya gündeminde geniş ölçüde kendine yer buldu. Ülkemizin kadın milli futbol takımında oynayan ve Survivor yarışma programıyla popülaritesini bir hayli artıran Aycan Yanaç'ın yer alacağı takımın başkanı Ali Gözcü'yle anlaşmak üzere görüşeceği öğrenildi.

Survivor hikayesi sona eren Aycan Yanaç yeni bir sayfa açıyor: Transfer olduğu takım netleşti!
Survivor hikayesi sona eren Aycan Yanaç yeni bir sayfa açıyor: Transfer olduğu takım netleşti!
GİRİŞ 29.08.2020 10:07 GÜNCELLEME 29.08.2020 10:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarının olmazsa olmaz yapımları arasına adını yazdıran Survivor 2020 isimli yarışma programının Ünlüler kadrosunda yer alarak geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan ve şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Aycan Yanaç'tan transfer haberi geldi. Survivor'daki gerek ada yaşantısı gerekse oyun parkurlarındaki performansıyla uzun bir süre kalmayı başaran ve profesyonel anlamda futbol mesleğini icra eden Aycan Yanaç'ın ALG SPOR futbol takımıyla anlaşma sağladığının bilgisine ulaşıldı.

Çatı Katı Aşk 9.bölüm fragmanı: Kalbinin kapılarını ardına kadar açtı: Yarasına merhem oluyor!

Futbol dalıyla ne denli ilgili olduğunu ve bu konudaki yeteneğini katıldığı Survivor yarışmasında da göstermesinin yanı sıra Fenerbahçe takımına karşı duyduğu sempatisini de her fırsatta göstermeyi ihmal etmeyen Aycan Yanaç, Cuma günü Gaziantep'i ziyaret ederek ALG SPOR Başkanı Ali Gözcü'yle görüşme gerçekleştirecek.

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan tacize uğradı! Şaşkınlıktan ne yapacağını bilemedi...

Tüm bunların dışında her iki tarafın da transfer konusuna olumlu yaklaştığı ve Survivor'dan çıktıktan futbol kariyerine hız kesmeden devam etmeyi hedefleyen Aycan Yanaç'ın transfer olacağı kulüpte oynamak için son derece heyecanlı olduğu belirtiliyor.

Arka Sokaklar'ın kilit isminden korkutan kaza! Sakatlanan oyuncu dizi setine gidebilecek mi?

Bu yıl Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi’ni lider konumda tamamlayan ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı hak ederek mutlak başarı isteyen ALG SPOR’un da Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç transferi ile bu turnuva için iddialı bir kadro hedefine yaklaşacağı ifade ediliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu davacı olmak zorunda kaldı! Mahkemenin yolunu tuttu...

YORUMLAR 1
  • vatn 3 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi