Acun Ilıcalı'dan dikkatleri üzerine çeken Survivor Turabi paylaşımı: Desteğini bizzat gösterdi!

TV8'in uzun soluklu yapımlarından Survivor Türkiye isimli yarışma programında toplamda 2 defa şampiyonluk elde ederek rekora imza atan Turabi Çamkıran yeni projesiyle seyircisini ağırlayacak. Survivor'ın hem yapımcısı hem de sunucusu Acun Ilıcalı, Turabi Çamkıran'ın ''Avcı: İlk Kehanet'' isimli beyaz perde projesinde oynayacağı müjdesini verdi.

Acun Ilıcalı'dan dikkatleri üzerine çeken Survivor Turabi paylaşımı: Desteğini bizzat gösterdi!
Acun Ilıcalı'dan dikkatleri üzerine çeken Survivor Turabi paylaşımı: Desteğini bizzat gösterdi!
GİRİŞ 01.09.2020 08:33 GÜNCELLEME 01.09.2020 08:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Profesyonel anlamda boks ve dövüş alanında kendini göstererek önemli başarılar kaydetmesinin yanı sıra yıllar önce katıldığı Survivor Türkiye adlı yapımda verdiği kıyasıya mücadeleyle rakiplerinin her birini geride bırakan Turabi Çamkıran yeni projesiyle izleyicisinin karşısına geçecek. Survivor'da gerek üstün performans sergilemesi gerekse halkın desteğini de arkasına almasıyla beraber toplamda iki defa şampiyonluğu göğüsleyen isim Turabi Çamkıran'ın sinema filmi projesinde yer alacağı haberini Acun Ilıcalı paylaştı.

Beyaz Show yayına başlangıç yapmaya hazırlanıyor! Bu defa TV8 kanalında sunuculuk yapacak

ABD yapımı The Challenge 2019 adlı yarışma programında da birinci olmaya hak kazanan, televizyon ekranlarında bir dönem yayınlanan Kertenkele adlı dizi projesinin oyuncu kadrosunda yer alarak oyunculuk tecrübesi de yaşayan Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı’nın aktardığı bilgiye göre Avcı: İlk Kehanet yapımında rol alacak.

 

 

Kuruluş Osman dizisi ekibi gittikçe genişliyor: 2 sürpriz isim daha kadroya adını yazdırdı!

Yönetmenlik koltuğunda Onur Aldoğan’ın oturduğu ve Ferzan Hekimoğlu, Gürbey İleri ve Bülent Çetinaslan’ın başrol oyunculuğunu üstlendiği Avcı: İlk Kehanet isimli beyaz perde yapımı ONN Medya imzasıyla sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Ülkemizde ‘’masalsı-fantastik aksiyon’’ türünde gösterime girecek ilk sinema filmi projesi olma iddiasını taşıyan ve Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran’ın da yer alacak ve söz konusu yapım ödüllü yapımcı Hakan Eren tarafından yapılacak.

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı da sosyal medya platformu olan Instagram aracılığıyla Turabi Çamkıran’ın haberini gönderi şeklinde yayınlayıp alkış emojisiyle birlikte ‘’Başarılar’’ açıklamasında bulunarak kendisini kutladı.

YORUMLAR 4
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayatta izlemem ulkenin ahlakini bozdu bunlar
    Cevapla
  • Emsal 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye' ye ACUN gibi birinsan kolay kolay gelmez. Meyva veren ağaç taşlanır. Kalın sağlıcakla.
    Cevapla
  • Doğru haber 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun azıcık ülke yararına bir proje yap saçma sapan işlerin ne faydası var. ne yazıkki ufak bir kesim böyle senin saçma sapan programların seyrediyor sende de suç yok, kitle var önüne ne Koysan yiyen.
    Cevapla
  • Acunu cekemiyorsunuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Acunu cekemiyorsunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."