Zuhal Topal'la Sofrada bugün yeni sezonu ile televizyona dönüyor! 31 Ağutos'ta neler yaşanacak?

Yemeklerinin lezzetli olduğunu ve sunumuyla hem sunucuyu hem de yarışmacıları etkileyebileceğini düşünen isimleri aynı çatı altında buluşturan Zuhal Topal'la Sofrada yeni sezon başlama tarihi ortaya çıktı. Zaman zaman programda yemeğe yapılan eleştirilerin ardı arkasının kesilmeyerek gerginlik dozunun yükselişe geçtiği Zuhal Topal'la Sofrada ne zaman yayın hayatına giriş yapacak?

GİRİŞ 31.08.2020 16:00 GÜNCELLEME 31.08.2020 16:01

Geniş bir kitlenin uzun bir süredir yakından takip ettiği ve yarışma esnasında yaşanan gelişmelere pür dikkat kesildiği Zuhal Topal'la Sofrada programı yaz sezonunun kapanmaya başlamasıyla beraber tekrardan seyircisini sürprizleriyle karşılamaya hazırlanıyor. Hazırladığı menüyle haftayı birinci olarak tamamlayabilmek ve öteki yarışmacılara kıyasla en fazla puanı toplayarak büyük ödülden istifade edebilmek adına yarışmacıların hünerlerini gösterdiği Zuhal Topal'la Sofrada'nın net yayın tarihi gün yüzüne çıktı.

Çukur 4.sezon fragmanı: Gözünü kan bürüyor! Yapacaklarında sınır tanımaz hale geldi...

Yayına girmeye başladığı ilk bölümden beridir reyting sıralamasında dikkat çeken rakamlarla başarı basamaklarını hızla tırmanan ve sunucu Zuhal Topal'ın gerek pozitif enerjisi gerekse keyifli ve eğlenceli halleriyle seyircisinin sempatisini kazanan yarışma programında artık yeni yayın dönemi itibariyle farklı bir sayfa açılıyor.

MasterChef Türkiye'den ayrılan yarışmacı netlik kazandı: Yarışmaya vedası destekçilerini üzdü

Yeni sezon tanıtım fragmanında sunucu Zuhal Topal’ın önceki sezondan farklı olarak yenilemiş olduğu imajı dikkatlerden kaçmazken 31 Ağustos Pazartesi tarihinde mutfak konusunda kendine güvenen yeni konuklarıyla Fox TV’de ekran serüvenine kaldığı yerden tüm hızıyla devam edecek. Tüm bunların yanı sıra programın sunuculuk koltuğunda oturarak yarışmacıların her biriyle tek tek kurmuş olduğu samimiyetin yanı sıra ve dobra eleştirileriyle de lafı gediğine oturtan sunucu Zuhal Topal fit görüntüsüyle geçirdiği değişimini gözler önüne serdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı