Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Çakırbeyli'si 6.sezonla ekran önüne geçmek için gün sayıyor!

Televizyon ekranlarında uzun senelerdir aksiyon ve gerilim unsuru barındıran sahneleriyle seyircisini etkisi altına alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden heyecan içerisinde beklenen haber nihayet geldi. Oktay Kaynarca, iddialı oyuncu kadrosu ve güçlü olay örgüsüyle her dönemde başarısını istikrarlı bir şekilde sürdürmeye devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesiyle ilgili müjdeli gelişmeyi aktardı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Çakırbeyli'si 6.sezonla ekran önüne geçmek için gün sayıyor!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Çakırbeyli'si 6.sezonla ekran önüne geçmek için gün sayıyor!
GİRİŞ 25.08.2020 08:40 GÜNCELLEME 25.08.2020 11:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Salgın hastalık sürecine girilmesiyle beraber yayın maratonunu erkenden noktalayarak sezon finaline giren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ne zaman ekrana dönüş yapacağı hususunda sorgulamalar son günlerde artış göstermeye başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrolünü üstlendiği Hızır Çakırbeyli karakteriyle geniş kitlelerin sempatisini kazanan Oktay Kaynarca, pek çok kişinin akıllarında soru işareti bırakan yayın tarihine yönelik önemli bir ipucu verdi.

 

 

Çukur 4.sezon fragmanı: Transferlerin ardı arkası kesilmedi! Gözünü yükseklere dikiyor...

Birbirinden dişli rakiplerini geride bırakarak birincilik tahtına oturan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Oktay Kaynarca, sosyal medya platformu aracılığıyla tutkunlarını yakından ilgilendirecek bir gönderi yayınladı.

 

 

Zuhal Topal'la Sofrada fragmanıyla sinyalleri yaktı! Yeni sezonda rakiplerine gözdağı veriyor

Hafızalarda kalıcı bir iz bırakan sahnelerde imzasını taşıyan Oktay Kaynarca, Instagram hesabı üzerinden takipçilerine özel paylaştığı fotoğraf karesine "Az kaldı..." şeklinde bir not düşerek izleyicisini sevindiren haberi verdi.

MasterChef Türkiye'deki yarışmacılık kariyeri resmen sonlandı: Hayal kırıklığına uğratan veda!

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçen sene 24 Eylül 2019 Salı tarihinde 5.sezonuyla ATV ekranlarında izleyici kitlesinin karşına geçmişti. Yapımcı kanadından henüz kesin bir açıklama gelmemekle beraber bu yayın tarihi baz alınarak yeni sezonun Eylül ayı içerisinde başlaması tahmin ediliyor.

YORUMLAR 6
  • Zireddin 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok gozel dizi cok seviyorum tez bir zamanda bawlasin azerbaycandanam
    Cevapla
  • Kdndır dş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene iyi olmaz çok sıktı artık hep aynı konular hızırın takımı hiç olmez mi yanı o yüzden iddialı diziler var ben ce reyting zor eşkiya
    Cevapla
  • Damla Oyar 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynı konular işlenmiyor,durağan değil dinamik bir yapısı var ve uzun süreli devam edecek inanıyorum
    Cevapla
  • adsız sofi 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek eleştirdiğim konu çok konuşuyorlar.daha çok aksiyon sahneler olması lazım.ozaman daha heycanlı ve efsane bir dizi olacak. Izleyicisi olarak söylüyorum.
    Cevapla
  • derya 3 yıl önce Şikayet Et
    aklı başında zeki insanlar dogru seçimler yapar eşkiya dünyaya hükümdar olmaz yönetmen onur tan ya dizi çekmesinde bir sorun var ya siz ve senarislerinizde böyle çekilmez gereksiz senardizi yolar bir tek 5 sezonun sezon finali nefes kesiciyi efsane gerçi siz bahadır özdener ve berna aruz u uyarmassınız da söyleyeyim beceriksizligin sorumlulugunu üstünüze alacakmısınız ilyas baba olsun baba dalgamı geçiyor bahadır özdener çok komik her kez sizle siz bizlemi alay ediyorsunuz tipinin gönül sevdasıda bogdu dizi gibi bahadır özdener raci şaşmazın borcu olmasaydı dizi başarılı olurdu bahadır özdener raci şaşmassız kaldı çuvalladı beceriksizligi ortaya çıktı
    Cevapla
  • vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Başla artık tek izledigim dizi sizsiniz hasret bitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!